Active & Motivate 10ml

1,00 lei

Active & Motivate sustine organismul, contribuie la senzatia de energie; util pentru mentinerea functiilor fiziologice de purificare.

Plata cu cardul online securizata
SKU: 6426316647748 Categorie:

Descriere

Active & Motivate sustine organismul, contribuie la senzatia de energie; util pentru mentinerea functiilor fiziologice de purificare.

Rozmarin: susține organismul, contribuie la senzația de energie; util pentru menținerea funcțiilor fiziologice de purificare. Rozmarinul este bogat în antioxidanți naturali (acid carnosic și carnosol) și ajută la protejarea organismului de radicalii liberi care produc distrugeri celulare; antioxidanții ajută la protejarea celulelor și țesuturilor de deteriorările oxidative și contribuie la capacitatea totală antioxidantă a organismului.

Pin: susține funcția normală a sistemului respirator.

Salvia: contribuie la menținerea greutății și a echilibrului hormonal feminin, utilizată tradițional pentru susținerea stării de bine a femeilor, în timpul menstruației.

Piper-negru: susține sistemul nervos; ajută la menținerea căilor aeriene deschise; susține funcționarea întregului sistem respirator, la păstrarea integrității organismului.

Ravintsara: susține circulația normală a sângelui în vasele capilare, contribuie la circulația la nivelul picioarelor, ajută în caz de senzație de picioare grele. Susține organismul în cazul prezenței microorganismelor neprietenoase (Ulei esențial de: Pin, Eucalipt, Dafin).

Active & Motivate – Mod de utilizare intern:

  • Se iau câte 3-4 picături, de 2 ori pe zi. Fiecare doză se dizolvă în prealabil într-o linguriță de miere sau într-un sfert de linguriță de ulei alimentar.

Ingrediente:

  • Uleiuri esențiale de: Lămâie (Citrus limon): 2,15ml; Rozmarin (Rosmarinus officinalis): 2ml; Pin (Pinus sylvestris): 1,95ml; Salvie (Salvia officinalis): 1,65ml; Anason (Pimpinella anisum): 1ml; Eucalipt-brazilian (Eucalyptus maculata var. citriodora): 0,4ml; Piper- negru (Piper nigrum): 0,2ml; Ravintsara (Cinnamomum camphora): 0,2ml; Dafin (Laurus nobilis): 0,2ml; Lemongrass (Cymbopogon flexuosus): 0,1ml; Ienupăr (Juniperus communis): 0,1ml; Patchouli (Pogostemon cablin): 0,05ml.

Precauții și contraindicații:

  • A nu se utiliza nediluat. Se utilizează doar diluat în miere sau ulei alimentar, nu și în apă.

Atenționări:

  • A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se consuma de prefe­rin­ță, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj. A se păstra bine închis, ferit de umiditate și căldură. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

Mod de prezentare:

  • Flacon a 10 mililitri

Produs similar:Ulei esential de brad siberian

Informatii producator: Life-bio