Apă cu roiniță – Relaxant, echilibrant 100ml

1,00 lei

Apă cu roiniță – Relaxant, echilibrant Apa aromată de roiniță acționează atât asupra tenului, cât și asupra psihicului. Proprietățile roiniței de echilibrare și relaxare, fac din acest produs remediul ideal pentru ten, reîmprospătându-l atunci când are nevoie de un ajutor suplimentar.

Plata cu cardul online securizata
SKU: 6426316648158 Categorii: ,

Descriere

Apă cu roiniță – Relaxant, echilibrant. Apa aromată de roiniță acționează atât asupra tenului, cât și asupra psihicului. Proprietățile roiniței de echilibrare și relaxare, fac din acest produs remediul ideal pentru ten, reîmprospătându-l atunci când are nevoie de un ajutor suplimentar.
Este un produs 100% natural și poate conține neomogenități din procesele de extracție din plante.

Apă cu roiniță – Relaxant, echilibrant – Mod de utilizare:

  • Se utilizează pe pielea sau tenul curat, ori de câte ori simțiți nevoia de împrospătare. Aplicați direct prin pulverizare sau cu ajutorul unei dischete demachiante.

Compoziție INCI:

  • AQUA, MELISSA OFFICINALIS FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT, MELISSA OFFICINALIS FLOWER/LEAF/STEM OIL, SODIUM CHLORIDE.

Prezentare:

  • Recipient de 100 ml.

Depozitare – Transport:

  • În ambalajul original, închis etanș, neexpus la intemperii, radiaţii solare, sau alte surse de căldură, la temperaturi între 5º-25ºC. Risc de depreciere prin îngheț.

Atenționări:

  • A se păstra închis ermetic, la loc uscat și întunecat, la temperatura camerei. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se utiliza de preferință până la sfârșitul datei inscripționate pe ambalaj. A se citi ambalajul înainte de utilizare. Contraindicat persoanelor alergice la plantele din care este extras produsul. Evitați contactul cu ochii.

Produs similar: Apa cu rozmarin si trandafir

Informatii producator: Life-bio