Apilar Plus 200ml

41,00 lei

Apilar Plus contribuie la buna funcționare a sistemului respirator, incluzând căile respiratorii superioare, medii și inferioare.

Plata cu cardul online securizata

Descriere

Apilar Plus. Apilarnilul este un produs apicol foarte sensibil la temperatură. De aceea, este cel mai bine este păstrat și administrat în miere de albine. Este un produs apicol fără echivalent în lumea plantelor medicinale sau a medicamentelor. Are efecte hormonale foarte blânde, dar – se pare – incredibil de puternice!

Cercetările inițiale l-au considerat un produs destinat exclusiv persoanelor de sex masculin. A fost studiat, cu ajutorul medicinei experimentale, pentru efectele sale asupra puberilor și adolescenților (1), dar și asupra adulților cu probleme de dinamică sexuală (2) sau vârstnicilor (3). Studii recente arată efecte promițătoare și asupra femeilor cu probleme de fertilitate sau cu probleme menstruale (4). Apilarnilul din componența acestui produs a arătat proprietăți de protecție a sistemului nervos (5), dar și a ficatului (6).

Apilar Plus – Mod de utilizare:

  • Câte 1-2 lingurițe, de 2 ori pe zi. După deschidere, a se păstra la frigider și a se consuma în maximum 30 zile.

Acțiuni fiziologice:

  • contribuie la buna funcționare a sistemului respirator, incluzând căile respiratorii superioare, medii și inferioare;
  • contribuie la buna funcționare a sistemului nervos și a sistemului articular;
  • conferă o stare de bine generală.

Ingrediente:

  • Miere polifloră: 87,8%; Triturat din larve de trântor: 12%; uleiuri esențiale de: Lămâie (Citrus limon): 0,1%; Portocală-dulce (Citrus sinensis): 0,099%; Lemongrass (Cymbopogon flexuosus): 0,001%.

Prezentare:

  • Recipient de sticlă de 200 ml.

Atenționări:

  • A se păstra bine închis, ferit de umiditate și căldură. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se consuma de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj.

Precauții și contraindicații:

  • Alergie la produsele apicole și la oricare dintre componentele produsului, intoleranța la fructoză.

Produs similar: APILARNIL ACTIVAT

Informatii producator: Apicol Science