Apilarnil Activat 200ml

44,00 lei

Apilarnil Activat. Ultimele trei litere din numele de APILARNIL, provin de la numele celui care l-a descoperit: românul Nicolae Ilieșiu. Obținut din puietul de trântor, este un produs apicol foarte sensibil la temperatură.

Plata cu cardul online securizata

Descriere

Apilarnil Activat
Ultimele trei litere din numele de APILARNIL, provin de la numele celui care l-a descoperit: românul Nicolae Ilieșiu. Obținut din puietul de trântor, este un produs apicol foarte sensibil la temperatură. De aceea, este cel mai bine este păstrat și administrat în miere de albine. Este un produs apicol fără echivalent în lumea plantelor medicinale sau medicamentelor. Are efecte hormonale foarte blânde, dar – se pare – incredibil de puternice! Cercetările inițiale au tins inițial să-l considere un produs destinat exclusiv persoanelor de sex masculin. A fost studiat, cu ajutorul medicinei experimentale, pentru efectele sale asupra puberilor și adolescenților (1), dar și asupra adulților cu probleme de dinamică sexuală (2) sau vârstnicilor (3). Studii recente arată posibile efecte și asupra femeilor cu probleme de fertilitate sau menstruale (4). Atât apilarnilul, cât și păstura, din componența acestui produs au arătat proprietăți de protecție a sistemului nervos (5), dar și a ficatului (6).

Apilarnil Activat  – Mod de utilizare:

  • Câte 1-2 lingurițe, de 2 ori pe zi.
  • După deschidere, a se păstra la frigider și a se consuma în maximum 30 zile.

Ingrediente:

  • Miere polifloră, Apilarnil, Polen poliflor, Păstură, Propolis, Uleiuri esențiale de: Portocal dulce; Lămâie și Mușețel.

Precauții și contraindicații:

  • Alergie la produsele apicole și la oricare dintre componentele produsului, intoleranță la fructoză.

Produs similar: APILAR PLUS 200ML

Informatii producator: Apicol Science