Ashwagandha + Magneziu 60cps

1,00 lei

Ashwagandha + Magneziu. Această combinație este destinată susținerii activității sistemului nervos. Magneziul este cunoscut drept mineralul stabilității emoționale și optimismului. La rândul său, Ashwagandha este considerat un regenerant nervos, calmant și un stimulent al performanței intelectuale.

Plata cu cardul online securizata
SKU: 6426070647602 Categorii: , ,

Descriere

Ashwagandha + Magneziu. Această combinație este destinată susținerii activității sistemului nervos. Magneziul este cunoscut drept mineralul stabilității emoționale și optimismului. La rândul său, Ashwagandha este considerat un regenerant nervos, calmant1 și un stimulent al performanței intelectuale. Studiile clinice au indicat o anumită capacitate a acestei plante de a stimula memoria de scurtă și de lungă durată, dar și stabilitatea atenției. Influențează favorabil, de asemenea, capacitatea creierului de procesare a informației primite. Sunt demne de menționat și efectele Ashwagandha asupra somnului, atât la tineri, cât și la vârstnici.

Componentele naturale din produsul Ashwagandha + Magneziu au următoarele acțiuni fiziologice:

  • Susțin procesele de învățare, memorare și reamintire;
  • Susțin funcția mentală la persoanele în vârstă;
  • Mențin stabilitatea emoțională;
  • Contribuie la circulația normală a sângelui, care este asociată cu performanța și reactivitatea creierului.

Ashwagandha + Magneziu – Mod de utilizare:

  • Câte o capsulă, de 2 ori pe zi.

Ingrediente:

  • Ashwagandha (Withania somnifera), rădăcină, extract hidrometanolic 5:1 (dextrină) cu 1,5% witanaloide, uscat: 162mg; Ashwagandha (Withania somnifera), rădăcină, pulbere: 144 mg; Magneziu extract natural din sare marină: 144mg*; Capsulă vegetală. *doza zilnică recomandată furnizează 158mg magneziu, reprezentând 42%VNR (VNR=Valori Nutriționale de Referință cf. Regulament 1169/2011).

Atenționări:

  • A se păstra bine închis, ferit de umiditate și căldură. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se consuma de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj (ziua, luna, anul).

Mod de prezentare :

  • Flacon a 60 capsule

Produs similar: ASHWAGANDHA COMPLEX

Informatii producator: DVR Pharm