CREMĂ ANTICUPEROZICĂ MANUKA 50ml

31,00 lei

CREMĂ ANTICUPEROZICĂ MANUKA: Cuperoza este caracterizată de înroșirea părții centrale a feței, cu vinișoare vizibile în special pe aripile nasului.

Plata cu cardul online securizata

Descriere

CREMĂ ANTICUPEROZICĂ MANUKA. Cuperoza este caracterizată de înroșirea părții centrale a feței, cu vinișoare vizibile în special pe aripile nasului. Este o problemă cu un anumit impact social, nasul roșu asociindu-se, în multe cazuri eronat, cu consumul de alcool. Apoi, înroșirea bruscă a feței trădează emoțiile, creând un sentiment de nesiguranță. Fiziologic, cuperoza este produsă de o hiper-reactivitate a vaselor mici, care alcătuiesc o rețea foarte densă la nivelul feței. Dilatația vaselor este accentuată la persoane supraponderale, care consumă alcool, condimente picante, alimente fierbinți. De asemenea, variațiile de temperatură, efortul fizic și emoțiile accentuează acest efect de înroșire.

Există o controversă privitoare la reversibilitatea cuperozei, dar un lucru este clar: anumite ingrediente cosmetice au o acțiune favorabilă. Mierea, de exemplu, susține procesele trofice normale la nivelul pielii, favorizând micro-circulația (1). În plus, mierea Manuka intervine la nivelul florei microbiene de la nivelul tenului, ajutând la gestionarea proceselor inflamatorii (2). Extractul de castan, standardizat în escină, la rândul său, contribuie activ la refacerea tonusului vascular, ajutând la ameliorarea aspectului tenului (3). Același efect la nivelul sistemului vascular îl are ginkgo biloba (4), în timp ce gălbenele contribuie la gestionare reacției inflamatorii, iar ceara de albine la protecția în fața vântului (5) sau a soarelui.

CREMĂ ANTICUPEROZICĂ MANUKA – Mod de utilizare:

  • 1-2 aplicații pe zi.

Ingredientele acestui produs cosmetic au următoarele efecte fiziologice:

  • Refac bariera cutanată de protecție
  • Protejează micro-circulația contra factorilor meteorologici externi
  • Calmează, diminuează roșeața
  • Îmbunătățesc microcirculația capilara

Ingrediente:

  • Extract din Gălbenele, Ginkgo biloba, Iederă, Ceai-verde, miere Manuka, Castan sălbatic, Aloe vera, ulei de Cătină, ceară de albine 100% naturală, unt de cacao, ulei de Migdale dulci, uleiuri esențiale de Lămâie, Grapefruit, Portocală-dulce, Mentă-dulce.

Prezentare:

  • Recipient de plastic de 50 ml, ambalat în cutie de carton.

Condiții de depozitare:

  • A se păstra în loc uscat și răcoros, ferit de acțiunea directă a razelor solare și de îngheț, la temperaturi cuprinse între 4°C și 25°C.

Precauții:

  • Contraindicat persoanelor cu hipersensibilitate la una din componentele produsului. Testat dermatologic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se păstra bine închis, ferit de căldură.

Produs similar: CREMĂ SUPER-PROTECTIVĂ CU PROPOLIS ȘI MUȘEȚEL

Informatii producator: Apicol Science