CREMĂ DE CORP CU MIERE MANUKA 50ml

31,00 lei

CREMĂ DE CORP CU MIERE MANUKA: Există două aspecte ale igienei pielii: 1. Curățarea de celule moarte și bacterii și 2. Refacerea stratului protectiv, numit și film lipidic.

Plata cu cardul online securizata

Descriere

Cremă de corp cu miere Manuka: Există două aspecte ale igienei pielii: 1. Curățarea de celule moarte și bacterii și 2. Refacerea stratului protectiv, numit și film lipidic.

Din păcate, se pune foarte mult accentul pe curățarea pielii, prin intermediul băii sau al dușului, dar prea puțin pe protejarea sa după. Or spălarea continuă a corpului și folosirea săpunurilor și a gelurilor deteriorează filmul hidro-lipidic, conducând la uscarea în exces și la sensibilizarea pielii.

Cum se reface stratul protectiv al pielii? Prin folosirea unei creme de corp, doar că aceasta trebuie să fie multivalentă. Formula acesteia trebuie să țină cont de câteva aspecte aparent contradictorii, legate de pielea din diferite zone ale corpului.

De exemplu, mâinile și picioarele au foarte puține glande sebacee, fiind predispuse la uscare, descuamare, apariția eczemelor și a inflamațiilor (1). Bustul are necesități diferite, având pielea foarte sensibilă, primele semne ale îmbătrânirii (2) fiind foarte vizibile aici. La rândul său, pielea trunchiului poate dezvolta floră bacteriană (3) în exces, datorită umidității și cantității de sebum mai ridicate.

CREMĂ DE CORP CU MIERE MANUKA – Mod de utilizare:

  • Aplicare zilnică, în funcție de necesitate.

Ingredientele acestui produs cosmetic au următoarele efecte fiziologice:

  • Susțin refacerea barierei de vapori de apă (stratului protectiv) al pielii
  • Contribuie la gestionarea agresiunilor chimice și microbiene, la nivelul țesutului dermic
  • Îmbunătățesc estetica pielii mâinilor și picioarelor: elasticitate, strălucire, textură

Ingrediente:

  • Extract hidrice de: Gălbenele, Ceai-verde și Arnică, Glicerină vegetală, Miere Manuka, Stearină vegetala, Ulei de Struguri și de Migdale dulci, Ceară de albine, Unt de cacao, Uleiuri esențiale de: Bergamotă, Lavandă, Arbore de ceai, Menta-dulce, Salvie-dulce și Geranium.

Prezentare:

  • Recipient de plastic de 50 ml, ambalat în cutie de carton.

Condiții de depozitare:

  • A se păstra în loc uscat și răcoros, ferit de acțiunea directă a razelor solare și de îngheț, la temperaturi cuprinse între 4°C și 25°C.

Precauții:

  • Contraindicat persoanelor cu hipersensibilitate la una din componentele produsului. Testat dermatologic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se păstra bine închis, ferit de căldură.

Produs similar: BABY – CREMĂ PENTRU CORP CU SPF 6 3M+, 50 ML

Informatii producator: Apicol Science