CREMĂ DE MÂINI MANUKA 50ml

25,00 lei

Cremă de mâini manuka: Mâinile sunt probabil cele mai folosite părți din corp, iar pielea de pe spatele lor este foarte subțire și delicată.

Plata cu cardul online securizata

Descriere

CREMĂ DE MÂINI MANUKA: Mâinile sunt probabil cele mai folosite părți din corp, iar pielea de pe spatele lor este foarte subțire și delicată. Aceasta este expusă unor factori ce-i afectează aspectul, făcând mâinile să arate îmbătrânite, cu leziuni sau chiar pete. Apoi pielea are un pH mediu acid, cu valori între 4,7 si 5,75, iar produsele de curățare cu pH alcalin și efect degresant afectează structura celulelor și distrug bariera naturală (1) a stratului exterior al epidermei. Astfel, pielea se va usca și va deveni sensibilă, predispusă la infecții (2) si alergii (dermatite).
Cele mai eficiente creme pentru protecția mâinilor sunt cele super-protective, cu cantitate foarte mare de ceară de albine și uleiuri presate la rece. Dezavantajul acestor creme super-protective este că lasă pielea grasă, ceea ce nu este practic pe timpul zilei.
Soluția: folosirea cremei hidratante pe care v-o propunem. Aceasta poate fi folosită de mai multe ori pe zi, când simțiți mâinile uscate și aspre, când pielea este mai puțin elastică, când apar inflamații (3), pete roșiatice sau chiar maronii.

CREMĂ DE MÂINI MANUKA – Mod de utilizare:

  • Aplicare zilnică, în funcție de necesitate.

Ingredientele acestui produs cosmetic au următoarele efecte fiziologice:

  • Susține menținerea și refacerea barierei de protecție a pielii
  • Contribuie la gestionarea agresiunilor chimice și biochimice, la nivelul țesutului dermic
  • Contribuie la menținerea elasticității, tonusului și tinereții pielii

Ingrediente:

  • Extract hidric din Gălbenele (Calendula officinalis), Glicerină vegetală, Miere Manuka, Laptișor de matcă, Ulei de cocos (Cocos nucifera) și Migdale dulci (Prunus dulcis), Ceară, Unt de cacao, uleiuri esențiale de Bergamotă (Citrus bergamia), Lavandă (Lavandula angustifolia) Mentă-dulce (Mentha viridis), Salvie-dulce (Salvia sclarea), Geranium (Pelargonium graveolens).

Prezentare:

  • Recipient de plastic de 50 ml, ambalat în cutie de carton.

Condiții de depozitare:

  • A se păstra în loc uscat și răcoros, ferit de acțiunea directă a razelor solare și de îngheț, la temperaturi cuprinse între 4°C și 25°C.

Precauții:

  • Contraindicat persoanelor cu hipersensibilitate la una din componentele produsului. Testat dermatologic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se păstra bine închis, ferit de căldură.

Produs similar: GOAT`S MILK – CREMĂ HIDRATANTĂ PENTRU MÂINI 80 ML

Informatii producator: Apicol Science