Crema heavy-duty cu propolis 50ml

38,00 lei

Crema heavy-duty cu propolis contribuie la recăpătarea hidratării, texturii și chiar a elasticității normale pielii.

Plata cu cardul online securizata

Descriere

Crema heavy-duty cu propolis contribuie la recăpătarea hidratării, texturii și chiar a elasticității normale pielii. Acest efect este datorat rășinilor apicole și grăsimilor din această cremă. Substanțele sale active compensează în mare măsură modificările la suprafața pielii induse de agenți chimici. Iar acești agenți chimici sunt întâlniți la tot pasul, chiar dacă nu îi observăm ca atare. Ei sunt: detergenții de vase, detergenții de rufe, soluțiile de odorizare sau igienă casnică sau chiar produsele de igienă corporală.

Această cremă cu propolis nu conține doar grăsimi cu efect emolient și hrănitor, ci și substanțe active din propolis cum ar fi flavonoidele sau uleiurile esențiale. Împreună, ele creează o foarte puternică protecție, inclusiv la nivel microbiologic, a pielii. Pielea îngrijită cu aceste principii active pare să răspundă mult mai bine la agresiuni virale (1), bacteriene (2) sau fungice (3).

Crema heavy-duty cu propolis este, în mod special, recomandat să fie folosită atunci când afară este frig sau vânt, dar și atunci când pielea se usucă datorită unor probleme de nutriție. Poate fi aplicată o dată la 1-2 zile de către persoanele care au pielea sau porțiuni de ten predispuse la uscăciune. Totuși, pe măsură ce înaintăm în vârstă și pielea se degradează mai ușor, poate fi necesar să fie aplicat și de două ori pe zi acest produs apicol de îngrijire.

Crema heavy-duty cu propolis – Mod de utilizare:

  • 1-2 aplicații pe zi. Produsul cosmetic se utilizează extern, pentru hrănirea pielii, menținerea proceselor trofice normale la nivel cutanat.

Acțiuni cosmetice:

  • Contribuie la creșterea rezistenței pielii afectate de detergenți și substanțe corozive;
  • Are efect emolient și hrănitor asupra epiteliului extrem de uscat;

Ingrediente:

  • Aqua, Glycerin, Cetyl Alcohol, Stearic Acid, Propolis Cera, Lanolin, Cocos Nucifera Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cera Alba, Theobroma Cacao Seed Butter, Alcohol, Sodium Lauryl Sulfate, Pinus Sylvestris Oil, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Xanthan Gum, Limonene.

Prezentare:

  • Recipient de plastic, 50 ml, ambalat în cutie de carton.

Condiții de depozitare:

  • Produsul trebuie păstrat într-un loc răcoros, uscat, ferit de razele soarelui. A se păstra la temperaturi între 4º și 25 ºC.

Atenționări:

  • A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se utiliza de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj. A se păstra bine închis, ferit de căldură.

Precauții:

  • Testat dermatologic. Contraindicat persoanelor cu hipersensibilitate la una din componentele produsului.
  • Absorbție optima în piele.
  • Fără coloranți artificiali. Fără parabeni. Fără silicon. Fără propilenglicol.

Produs similar: PROPOLIS CU COADA ȘORICELULUI EXTRACT GLICEROHIDRIC 30ML

Informatii producator: Apicol Science