Cremă hidratantă cu Ceară, Propolis și Miere 50ml

40,00 lei

Cremă hidratantă cu Ceară, Propolis și Miere. Ingredientele apicole, prin excelență, au un efect protector și contribuie la susținerea proceselor normale de regenerare la nivel cutanat. De asemenea, ele susțin integritatea pielii și a mucoaselor, putând interacționa pozitiv și cu sistemul natural de apărare la aceste niveluri.

Plata cu cardul online securizata
SKU: 6425952000603 Categorie: Etichetă:

Descriere

Cremă hidratantă cu Ceară, Propolis și Miere. Ingredientele apicole, prin excelență, au un efect protector și contribuie la susținerea proceselor normale de regenerare la nivel cutanat. De asemenea, ele susțin integritatea pielii și a mucoaselor, putând interacționa pozitiv și cu sistemul natural de apărare la aceste niveluri. Combinația formată din miere, ceară și propolis este foarte eficient transportată în profunzimea epiteliilor de către această cremă. Aceasta, deoarece ea este hidratată și îmbogățită cu ulei vegetal cu molecule fine, care au un grad mare de penetrare prin piele.

Aplicată preventiv în zilele friguroase, cu vânt sau soare puternic, această cremă protejează pielea sensibilă, precum și tenul mixt. Protecția nu este la fel de eficientă ca în cazul așa-numitelor creme super-protective, care au o proporție impresionantă de ceară și ulei vegetal cosmetic de înaltă calitate. În schimb, după tratamentele cosmetice de tipul epilării sau laser-terapiei, dar și după expunerea la ultraviolete sau alte tipuri de radiații(1), această cremă contribuie la un mai bun management al micro-leziunilor și a inflamațiilor cutanate.

Pe ansamblu, acest amestec este studiat și ca răspuns în cazul unor probleme ale pielii și epiteliilor. Ingredientele apicole sunt cercetate în relație cu agresiunile bacteriene (2), micotice (3), dar și cu celulele mutante cu potențial malign (4). Este luat în calcul și un posibil efect regenerativ în cazul lezării unor epitelii sensibile cum sunt mucoasele (5).

Acțiuni cosmetice cremă hidratantă cu ceară, propolis și miere:
hrănește și protejează tenul mixt sau sensibil
contribuie la menținerea proceselor trofice normale la nivel cutanat

Cremă hidratantă cu Ceară, Propolis și Miere – Mod de utilizare:

  • 1-2 aplicații pe zi. Produsul cosmetic se utilizează extern, pentru hrănirea pielii, menținerea proceselor trofice normale la nivel cutanat.

Ingrediente:

  • Aqua, Cetyl Alcohol, Glycerin, Propolis Cera, Mel Apes, Cera Alba, Lanolin, Sodium Lauryl Sulfate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Vaccinium Vitis-Idae Leaf, Fruit Extract, Alcohol, Pinus Sylvestris Oil, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Xanthan Gum.

Prezentare:

  • Recipient de plastic, 50 ml, ambalat în cutie de carton.

Condiții de depozitare:

  • Produsul trebuie păstrat într-un loc răcoros, uscat, ferit de razele soarelui. A se păstra la temperaturi între 4º și 25 ºC.

Atenționări:

  • A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se utiliza de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj. A se păstra bine închis, ferit de căldură.

Precauții:

  • Testat dermatologic. Contraindicat persoanelor cu hipersensibilitate la una din componentele produsului.
  • Absorbție optima în piele.
  • Fără coloranți artificiali. Fără parabeni. Fără silicon. Fără propilenglicol.

Produs similar: CREMĂ HIDRATANTĂ CU PROPOLIS

Informatii producator: Apicol Science