Cremă hidratantă cu Propolis, Gălbenele și Mușețel 50ml

40,00 lei

Cremă hidratantă cu Propolis, Gălbenele și Mușețel. Pielea nu este doar un înveliș, ci un organ cu roluri vitale pentru funcționarea organismului. Ea este implicată în procese mergând de la eliminarea unor substanțe în exces și până la reglajul hormonal sau sinteza unor vitamine.

Plata cu cardul online securizata
SKU: 6425952000573 Categorii: , Etichete: , ,

Descriere

Cremă hidratantă cu Propolis, Gălbenele și Mușețel. Pielea nu este doar un înveliș, ci un organ cu roluri vitale pentru funcționarea organismului. Ea este implicată în procese mergând de la eliminarea unor substanțe în exces și până la reglajul hormonal sau sinteza unor vitamine. Acoperind o suprafață extrem de vastă, care protejează corpul de leziuni mecanice și de microorganisme, pielea este expusă la o multitudine de agresiuni externe.

Iar prima și cea mai frecventă reacție de apărare a pielii este inflamația. Aceasta este un răspuns biologic la factori nocivi cum ar fi microorganismele patogene (1), substanțele chimice iritante sau potențiali alergeni. Uneori agresiunea pielii poate veni chiar de la propriile sale celule bolnave (2), care au suferit mutații. Deși este un răspuns natural la o agresiune, inflamația pielii de intensitate mare este mai mult decât deranjantă, deoarece este asociată cu durerea și usturimea, cu tumefierea și încălzirea zonei etc. De aceea, calmarea inflamației pielii (3) cu produse naturale, non-invazive, este o preocupare de prim ordin a cosmeticii naturale.

Mai mult, pielea poate fi ajutată în procesele de regenerare (4) cu principii active ce intervin în procesele de cicatrizare. Odată instalată inflamația, plante cum ar fi Calendula officinalis pot acționa în sens calmant (5). Mai mult, principiile active din această plantă pot interveni la nivelul unor cauze, cum ar fi agresiunea microbiană (6) sau expunerea la temperaturi ridicate.

Acțiuni cosmetice cremă hidratantă cu propolis, gălbenele și mușețel:
participă la procesul de regenerare și cicatrizare al pielii;
contribuie la hrănirea și calmarea pielii afectate.

Cremă hidratantă cu Propolis, Gălbenele și Mușețel – Mod de utilizare:

  • 1-2 aplicații pe zi.
  • Produsul cosmetic se utilizează extern, pentru hrănirea pielii, menținerea proceselor trofice normale la nivel cutanat.

Ingrediente:

  • Aqua, Glycerin, Cetyl Alcohol, Stearic Acid, Propolis Cera, Calendula Officinalis Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Lanolin, Cocos Nucifera Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cera Alba, Theobroma Cacao Seed Butter, Alcohol, Sodium Lauryl Sulfate, Chamomilla Recutita Flower Oil, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Xanthan Gum, Limonene.

Prezentare:

  • Recipient de plastic, 50 ml, ambalat în cutie de carton.

Condiții de depozitare:

  • Produsul trebuie păstrat într-un loc răcoros, uscat, ferit de razele soarelui. A se păstra la temperaturi între 4º și 25 ºC.

Atenționări:

  • A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se utiliza de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj. A se păstra bine închis, ferit de căldură.

Precauții:

  • Testat dermatologic. Contraindicat persoanelor cu hipersensibilitate la una din componentele produsului.
  • Absorbție optimă în piele.
  • Fără coloranți artificiali. Fără parabeni. Fără silicon. Fără propilenglicol.

Produs similar: CREMĂ HIDRATANTĂ CU CEARĂ, PROPOLIS ȘI MIERE

Informatii producator: Apicol Science