Cremă hidratantă cu Propolis 50ml

40,00 lei

Cremă hidratantă cu Propolis. Prin excelență, cremele hidratante sunt un excelent mijloc de transport al principiilor active. Și, de data aceasta, pasagerul din această cremă, adică propolisul, are calități cu totul deosebite.

Plata cu cardul online securizata
SKU: 6425952000566 Categorie: Etichete: , ,

Descriere

Cremă hidratantă cu Propolis. Prin excelență, cremele hidratante sunt un excelent mijloc de transport al principiilor active. Și, de data aceasta, pasagerul din această cremă, adică propolisul, are calități cu totul deosebite. Trei principii active din acest produs apicol ajung la nivel cutanat și subcutanat, cu ajutorul acestei creme: rășinile, polifenolii și uleiurile volatile. Și fiecare dintre aceste clase de substanțe din propolis este activă terapeutic în anumite domenii, conform cercetărilor actuale.

Rășinile din propolis, sunt culese de către albine de pe mugurii și trunchiurile a peste 20 de specii de arbori. Aceste rășini par să aibă, în contact cu pielea umană, un efect de gestionare a inflamației (1), contribuind și la procesele regenerative ale țesutului cutanat și subcutanat. Uleiurile esențiale din propolis sunt presupuse a fi cele mai active în raport cu virușii patogeni (2) atât de dificil de tratat, dar și cu bacteriile(3) cauzatoare de acnee, dermatite etc.

În fine, atât uleiurile esențiale cât și rășinile acestui propolis interacționează cu tulpinile fungice (4), având un potențial de a le inhiba dezvoltarea și chiar de a le distruge mecanismele de hrănire și respirație. Polifenolii din propolis sunt solubili în apă și sunt cercetați pentru acțiuni de mare interes pentru lumea medicală, cum ar fi modularea răspunsului imun sau inhibarea proceselor proliferative. Cele mai multe studii sunt concentrate pe efectul de declanșare a așa-numitei morți programate (apoptoză) a celulelor care au suferit mutații (5), inclusiv a celor de la nivelul pielii (6).

Cremă hidratantă cu Propolis – Mod de utilizare:

  • 1-2 aplicații pe zi.
  • Produsul cosmetic se utilizează extern, pentru hrănirea pielii, menținerea proceselor trofice normale la nivel cutanat.

Acțiuni cosmetice:

  • contribuie la reducerea inflamațiilor la nivel cutanat și subcutanat
  • susține procesele de regenerare la nivel țesutului cutanat și subcutanat

Ingrediente:

  • Aqua, Glycerin, Cetyl Alcohol, Stearic Acid, Propolis Cera, Lanolin, Cocos Nucifera Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cera Alba, Theobroma Cacao Seed Butter, Alcohol, Sodium Lauryl Sulfate, Pinus Sylvestris Oil, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Xanthan Gum, Limonene.

Prezentare:

  • Recipient de plastic, 50 ml, ambalat în cutie de carton.

Condiții de depozitare:

  • Produsul trebuie păstrat într-un loc răcoros, uscat, ferit de razele soarelui. A se păstra la temperaturi între 4º și 25 ºC.

Atenționări:

  • A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se utiliza de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj. A se păstra bine închis, ferit de căldură.

Precauții:

  • Testat dermatologic. Contraindicat persoanelor cu hipersensibilitate la una din componentele produsului.
  • Absorbție optima în piele. Fără coloranți artificiali. Fără parabeni. Fără silicon. Fără propilenglicol.

Produs similar: GOAT`S MILK – CREMĂ HIDRATANTĂ DE ZI 50 ML

Informatii producator: Apicol Science