Cremă hidratantă de zi cu Lăptișor de Matcă 50ml

40,00 lei

Cremă hidratantă de zi cu lăptișor de matcă: Reîntinerirea pielii, în cosmetică, înseamnă o metodă sau un ansamblu de metode aplicate pentru recăpătarea, măcar parțială, a aspectului tânăr al pielii.

Plata cu cardul online securizata
SKU: 6425952000580 Categorie: Etichete: , ,

Descriere

Cremă hidratantă de zi cu lăptișor de matcă: Reîntinerirea pielii, în cosmetică, înseamnă o metodă sau un ansamblu de metode aplicate pentru recăpătarea, măcar parțială, a aspectului tânăr al pielii. Majoritatea tratamentelor cosmetice de re-întinerire se adresează tenului, iar orientarea ultimilor ani este spre metodele naturale. Aceasta, deoarece chirurgia estetică facială presupune restructurări radicale, ce afectează pe termen lung expresia facială, putând deforma – mai ales prin repetare – chipul.

În schimb, unele ingrediente apicole din par a influența pozitiv structura profundă a pielii, dar neinvaziv. De exemplu, administrarea internă a lăptișorului de matcă este, conform unor studii, în relație cu creșterea producției de colagen (1). Iar acesta este decisiv pentru elasticitatea și aspectul tânăr al țesutului cutanat.

Dincolo de hidratarea și de proporția de colagen din țesutul cutanat, o mare importanță în cosmetică o au și tulburările de pigmentare. Or studii recente arată o relație între aplicarea externă a lăptișorului de matcă și “decolorarea” (2) petelor închise la culoare, specifice vârstei a treia.

Alt aspect important, în contextul menținerii integrității și a aspectului tânăr al pielii, îl constituie normalizare proceselor imune (3) de la acest nivel, aflate în legătură cu protecția antimicrobiană și procesele alergice. Apoi, la nivel celular, lăptișorul de matcă este tot mai mult pus în legătură cu procesele regenerative. Acest aspect a fost studiat inclusiv în situația leziunilor cutanate și musculare produse de intervențiile chirurgicale, dar și de rănirile involuntare (4).

Acțiuni cosmetice cremă hidratantă de zi cu lăptișor de matcă:
Susține menținerea aspectului tânăr al pielii;
Contribuie la sporirea elasticitatății epidermei.

Cremă hidratantă de zi cu Lăptișor de Matcă – Mod de utilizare:

  • 1-2 aplicații pe zi.
  • Produsul cosmetic se utilizează extern, pentru hrănirea pielii, menținerea proceselor trofice normale la nivel cutanat.

Ingrediente:

  • Aqua, Cetyl Alcohol, Glycerin, Royal Jelly, Lanolin, Stearic Acid, Cocos Nucifera Oil, Sodium Lauryl Sulfate, Cera Alba, Theobroma Cacao Seed Butter, Vaccinium Vitis-Idae Leaf, Fruit Extract, Salvia Sclarea Oil, Citrus Sinensis Peel Oil, Salvia Officinalis Oil, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Xanthan Gum.

Prezentare:

  • Recipient de plastic, 50 ml, ambalat în cutie de carton.

Condiții de depozitare:

  • Produsul trebuie păstrat într-un loc răcoros, uscat, ferit de razele soarelui. A se păstra la temperaturi între 4º și 25 ºC.

Atenționări:

  • A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se utiliza de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj. A se păstra bine închis, ferit de căldură.

Precauții:

  • Testat dermatologic. Contraindicat persoanelor cu hipersensibilitate la una din componentele produsului.
  • Absorbție optima în piele.
  • Fără coloranți artificiali. Fără parabeni. Fără silicon. Fără propilenglicol.

Produs similar: CREMĂ HIDRATANTĂ CU CEARĂ, PROPOLIS ȘI MIERE

Informatii producator: Apicol Science