CREMĂ MANUKA TEN MIXT 50ml

35,00 lei

CREMĂ MANUKA TEN MIXT: Așa-numitul “ten mixt” este probabil cel mai des întâlnit la populațiile europene. El prezintă o secreție grasă abundentă pe porțiunea de piele cunoscută sub numele de “zona T-ului”, adică pe nas, bărbie și frunte.

Plata cu cardul online securizata

Descriere

CREMĂ MANUKA TEN MIXT: Așa-numitul “ten mixt” este probabil cel mai des întâlnit la populațiile europene. El prezintă o secreție grasă abundentă pe porțiunea de piele cunoscută sub numele de “zona T-ului”, adică pe nas, bărbie și frunte. În rest, pielea este subțire, uscată, cu tendință spre a face riduri fine și dese.
Pentru a depista tipul de ten, de regulă, se face un test, numit “al foiței de țigară”: La trei ore de la demachiere, se pune pe diferite porțiuni ale feței câte o foiță subțire de țigară (sau șervețel uscat), apăsând ușor. Dacă foiţa de ţigară prezintă pete de grăsime la aplicarea ei pe nas, frunte şi bărbie, rămânând uscată în rest, atunci cu siguranță este vorba de un ten mixt.
Noaptea, acest ten se îngrijește prin aplicarea de creme super-protective pe porțiunile uscate și creme hidratate pe porțiunile cu mult sebum. În timpul zilei, este nevoie de o cremă pentru ten mixt, ale cărei ingrediente trebuie să fie foarte echilibrate. Această cremă trebuie să conțină substanțe naturale active care să țină sub control secreția de sebum (1), să prevină proliferarea microbilor (2) și pe zona grasă.
Pe de altă parte, aceeași cremă trebuie să refacă bariera de vapori de apă a pielii (3) și să prevină îmbătrânirea (4) tenului. De asemenea, trebuie să protejeze zona de piele subțire și lipsită de sebum, în fața razelor UV și a altor factori nocivi.

CREMĂ MANUKA TEN MIXT – Mod de utilizare:

  • 1-2 aplicații pe zi.

Ingredientele acestui produs cosmetic au următoarele efecte fiziologice:

  • Susțin menținerea și refacerea stratului protector al tenului
  • Contribuie la gestionarea secreției de sebum la nivelul tenului
  • Contribuie la menținerea elasticității, tonusului și tinereții pielii

Ingrediente:

  • Extracte hidrice din Mușețel (Matricaria camomilla), și Ceai-verde (Camellia sinensis), Glicerină vegetală, Miere Manuka, Laptișor de matcă, Ulei de Argan (Argania spinosa), Ulei de sâmburi de Struguri (Vitis vinifera), Uleiuri esențiale de Bergamotă (Citrus bergamia), Lavandă (Lavandula angustifolia), Arbore de ceai (Melaleuca alternifolia) Mentă-dulce (Mentha viridis), Salvie-dulce (Salvia sclarea) Geranium (Pelargonium graveolens).

Prezentare:

  • Recipient de plastic de 50 ml, ambalat în cutie de carton.

Condiții de depozitare:

  • A se păstra în loc uscat și răcoros, ferit de acțiunea directă a razelor solare și de îngheț, la temperaturi cuprinse între 4°C și 25°C.

Precauții:

  • Contraindicat persoanelor cu hipersensibilitate la una din componentele produsului. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se păstra bine închis, ferit de căldură. Testat dermatologic.

Produs similar: CREMĂ MANUKA TEN SENSIBIL

Informatii producator: Apicol Science