CREMĂ SUPER-PROTECTIVĂ CU PROPOLIS ȘI ECHINACEA 75ml

40,00 lei

CREMĂ SUPER-PROTECTIVĂ CU PROPOLIS ȘI ECHINACEA. Echinaceea este o plantă originară din America de Nord, fiind preluată de către europeni de la triburile amerindiene, unde era considerată „leac de prim ordin”.

Plata cu cardul online securizata
SKU: 6425952000559 Categorie: Etichete: , ,

Descriere

CREMĂ SUPER-PROTECTIVĂ CU PROPOLIS ȘI ECHINACEA
Echinaceea este o plantă originară din America de Nord, fiind preluată de către europeni de la triburile amerindiene, unde era considerată „leac de prim ordin”. Principale sale proprietăți, identificate de știința contemporană, țin de imunitate și de acțiunea sa terapeutică la nivelul pielii(1). Iar, din acest punct de vedere, are un potențial de luat în calcul pentru oamenii de știință în gestionarea diferitelor tipuri de eczeme.

Echinaceea face echipă, datorită complementarității acțiunilor fiziologice, cu produse apicole cum ar fi ceara de albine sau propolisul. Acestea din urmă au fost intens studiate sub aspectul interacțiunii cu microorganismele patogene (2), în timp ce echinaceea este un potențial imunostimulator (3) local. Aceste ingrediente au mai fost cercetate în domenii cum ar fi: agresiunea micotică (4) la nivelul epiteliilor, dar și propagarea necontrolată a unor celule mutante la acest nivel (5).

Acțiuni cosmetice cremă super-protectivă cu propolis și echinacea:
Ajută la regenerarea pielii în cazul eczemelor;
Participă la acțiunile de distrugere a infecțiilor pielii;

CREMĂ SUPER-PROTECTIVĂ CU PROPOLIS ȘI ECHINACEA – Mod de utilizare:

  • 1-2 aplicații pe zi. Produsul cosmetic se utilizează extern, pentru hrănirea, protecția și hidratarea pielii. Pentru piele afectată de vânt, frig și umiditate.

Ingrediente:

  • Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cera Alba, Propolis Cera, Echinacea Purpurea Extract, Lanolin, Aqua, Alcohol, Pinus Sylvestris Oil, Limonene.

Prezentare:

  • Recipient de plastic, 75 ml, ambalat în cutie de carton.

Condiții de depozitare:

  • Produsul trebuie păstrat într-un loc răcoros, uscat, ferit de razele soarelui. A se păstra la temperaturi între 4º și 25 ºC.

Atenționări:

  • A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se utiliza de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj. A se păstra bine închis, ferit de căldură.

Precauții:

  • Testat dermatologic. Contraindicat persoanelor cu hipersensibilitate la una din componentele produsului.
  • Nu conține coloranți artificiali, parabeni, silicon, propilenglicol. Cu ulei de migdale extravirgin. Produs superprotectiv, cu efect hidratant. Calitate UE.

Produs similar: CREMĂ SUPER-PROTECTIVĂ CU PROPOLIS ȘI COADA ȘORICELULUI 75ML

Informatii producator: Apicol Science