Cremă super-protectivă cu Propolis și Gălbenele 75ml

40,00 lei

Cremă super-protectivă cu Propolis și Gălbenele. Pielea este cel mai mare organ al corpului nostru. Funcțiile sale sunt multiple, ea fiind cea care leagă tot organismul de mediul înconjurător. Acoperind o suprafață extrem de vastă, care protejează corpul de leziuni mecanice și de microorganisme, pielea este expusă la o multitudine de agresiuni externe. Iar prima și cea mai frecventă reacție de apărare a pielii este inflamația.

Plata cu cardul online securizata

Descriere

Cremă super-protectivă cu Propolis și Gălbenele
Pielea este cel mai mare organ al corpului nostru. Funcțiile sale sunt multiple, ea fiind cea care leagă tot organismul de mediul înconjurător. Acoperind o suprafață extrem de vastă, care protejează corpul de leziuni mecanice și de microorganisme, pielea este expusă la o multitudine de agresiuni externe. Iar prima și cea mai frecventă reacție de apărare a pielii este inflamația.

Aceasta este un răspuns biologic la factori nocivi cum ar fi microorganismele patogene, substanțele chimice iritante sau potențiali alergeni. Uneori, agresiunea pielii poate veni chiar la propriile sale celule bolnave, care au suferit mutații. Deși este un răspuns natural la o agresiune, inflamația pielii de intensitate mare este mai mult decât deranjantă, deoarece este asociată cu durerea și usturimea, cu tumefierea și încălzirea zonei etc. De aceea, calmarea inflamației (1) pielii cu produse naturale, non-invazive, este o preocupare de prim ordin a cosmeticii naturale.

Mai mult, pielea poate fi protejată (2) cu o barieră naturală din ceară de albine, care să impiedice agenții microbieni sau chimici să aibă acțiune agresivă asupra sa. Odată instalată inflamația, plante cum ar fi Calendula officinalis pot acționa în sens calmant (3) . Mai mult, principiile active din această plantă pot interveni la nivelul unor cauze, cum ar fi agresiunea microbiană (4) sau expunerea la temperaturi ridicate (5).

Acțiuni cosmetice Cremă super-protectivă cu Propolis și Gălbenele
Ajută procesele antiinflamatoare la nivel cutanat
Susține hidratarea și vitalizarea pielii foarte uscate și deteriorate

Cremă super-protectivă cu Propolis și Gălbenele  – Mod de utilizare:

  • 1-2 aplicații pe zi. Produsul cosmetic se utilizează extern, pentru hrănirea, protecția și hidratarea pielii. Pentru piele afectată de vânt, frig și umiditate.

Ingrediente:

  • Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cera Alba, Propolis Cera, Calendula Officinalis Flower Extract, Lanolin, Aqua, Alcohol, Pinus Sylvestris Oil, Limonene.

Prezentare:

  • Recipient de plastic, 75 ml, ambalat în cutie de carton.

Condiții de depozitare:

  • Produsul trebuie păstrat într-un loc răcoros, uscat, ferit de razele soarelui. A se păstra la temperaturi între 4º și 25 ºC.

Atenționări:

  • A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se utiliza de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj. A se păstra bine închis, ferit de căldură.

Precauții:

  • Testat dermatologic. Contraindicat persoanelor cu hipersensibilitate la una din componentele produsului.
  • Nu conține coloranți artificiali, parabeni, silicon, propilenglicol. Cu ulei de migdale extravirgin. Produs superprotectiv, cu efect hidratant. Calitate UE.

Produs similar: CREMĂ SUPER-PROTECTIVĂ CU CEARĂ, PROPOLIS ȘI MIERE

Informatii producator: Apicol Science