Cremă super-protectivă cu Propolis și Mușețel 75ml

43,00 lei

Cremă super-protectivă cu Propolis și Mușețel. Rezistența și elasticitatea sunt două proprietăți foarte importante ale pielii. Rezistența epiteliilor ține mai mult de sănătate, iar elasticitatea ține de estetică, aspectul tânăr fiind dependent de această calitate.

Plata cu cardul online securizata

Descriere

Cremă super-protectivă cu Propolis și Mușețel. Rezistența și elasticitatea sunt două proprietăți foarte importante ale pielii. Rezistența epiteliilor ține mai mult de sănătate, iar elasticitatea ține de estetică, aspectul tânăr fiind dependent de această calitate. Rezistența pielii este, însă, cel mai semnificativ aspect relativ la acest organ. Aceasta, deoarece este în legătură cu protecția în fața agresiunilor externe.

Pielea este cea mai importantă barieră în fața unor microorganisme patogene. Apoi, așa-numitul strat cornos de la suprafața pielii este și bariera împotriva radiațiilor ultraviolete, celulele din acest strat absorbind aproximativ 50% din radiații. Absorbția ultravioletelor se realizează printr-un țesut cornos ce conține celule numite melanocite și are ca efect bronzarea pielii.

Din păcate, la o rezistență scăzută a stratului cornos și mai ales la o expunere extremă la aceste radiații, se pot produce arsuri și cancer de piele (1). Apoi, menținerea rezistenței pielii este în legătură cu combaterea dermatitelor produse de microorganisme sau de alergeni (2). Atât ceara, cât și mușețelul sunt intens studiate pentru efectul lor de menținere a integrității pielii (3), inclusiv a stratului de protecție exterior.

Extractul de mușețel este recunoscut și pentru o catalizare a proceselor de regenerare, odată ce pielea suferit leziuni (4). Aceasta, în timp ce propolisul este recunoscut pentru efectul său în raport cu microorganismele (5) care pot leza și afecta rezistența pielii.

Acțiuni cosmetice Cremă super-protectivă cu Propolis și Mușețel:
Protejează pielea în fața agresiunilor externe
Contribuie la creșterea rezistenței pielii împotriva dermatitelor

Cremă super-protectivă cu Propolis și Mușețel – Mod de utilizare:

  • 1-2 aplicații pe zi. Produsul cosmetic se utilizează extern, pentru hrănirea, protecția și hidratarea pielii. Pentru piele afectată de vânt, frig și umiditate.

Ingrediente:

  • Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cera Alba, Propolis Cera, Chamomilla Recutita Flower Extract, Lanolin, Aqua, Alcohol, Chamomilla Recutita Flower Oil.

Prezentare:

  • Recipient de plastic, 75 ml, ambalat în cutie de carton.

Condiții de depozitare:

  • Produsul trebuie păstrat într-un loc răcoros, uscat, ferit de razele soarelui. A se păstra la temperaturi între 4º și 25 ºC.

Atenționări:

  • A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se utiliza de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj. A se păstra bine închis, ferit de căldură.

Precauții:

  • Testat dermatologic. Contraindicat persoanelor cu hipersensibilitate la una din componentele produsului.
  • Nu conține coloranți artificiali, parabeni, silicon, propilenglicol. Cu ulei de migdale extravirgin. Produs superprotectiv, cu efect hidratant. Calitate UE.

Produs similar: CREMĂ SUPER-PROTECTIVĂ CU CEARĂ, PROPOLIS ȘI MIERE

Informatii producator: Apicol Science