Cremă super-protectivă de Noapte cu Ceară, Lăptișor de matcă și Miere 75ml

40,00 lei

Cremă super-protectivă de Noapte cu Ceară, Lăptișor de matcă și Miere. Reîntinerirea pielii, în cosmetică, înseamnă o metodă sau un ansamblu de metode aplicate pentru recăpătarea, măcar parțială, a aspectului tânăr al pielii

Plata cu cardul online securizata
SKU: 6425952000610 Categorii: , Etichete: , ,

Descriere

Cremă super-protectivă de Noapte cu Ceară, Lăptișor de matcă și Miere. Reîntinerirea pielii, în cosmetică, înseamnă o metodă sau un ansamblu de metode aplicate pentru recăpătarea, măcar parțială, a aspectului tânăr al pielii.

Majoritatea tratamentelor cosmetice de re-întinerire se adresează tenului, iar orientarea ultimilor ani este spre metodele naturale. Aceasta, deoarece chirurgia estetică facială presupune restructurări radicale, ce afectează pe termen lung expresia facială, deformând efectiv chipul. În schimb, unele ingrediente apicole par a influența pozitiv structura profundă a pielii. De exemplu, administrarea internă a lăptișorului de matcă este, conform unor studii, în relație cu creșterea producției de colagen (1). Iar acesta este decisiv pentru elasticitatea și aspectul tânăr al țesutului cutanat.

Extern, ceara de albine are o acțiune foarte importantă în menținerea hidratării și implicit a tinereții tenului și a pielii, prin întărirea așa-numitei bariere de vapori de la suprafața pieli (2) . Dincolo de hidratarea și de proporția de colagen din țesutul cutanat, o mare importanță în cosmetică o au și tulburările de pigmentare. Or, studii recente arată o relație între ingredientele apicole și “decolorarea” (3) petelor închise la culoare, specifice vârstei a treia. Alte aspecte importante, în contextul menținerii sau aspectului tânăr al pielii sunt gestionarea proceselor inflamatorii la nivel cutanat (4), dar și normalizare proceselor imune (5) de la acest nivel, aflate în legătură cu protecția antimicrobiană și procesele alergice.

Acțiuni cosmetice Cremă super-protectivă de Noapte cu Ceară, Lăptișor de matcă și Miere
Ajută la menținerea integrității pielii afectate de vânt, frig, umiditate.
Participă la vindecarea pielii ce a suferit leziuni.

Cremă super-protectivă de Noapte cu Ceară, Lăptișor de matcă și Miere – Mod de utilizare:

  • 1-2 aplicații pe zi. Produsul cosmetic se utilizează extern, pentru hrănirea, protecția și hidratarea pielii. Pentru piele afectată de vânt, frig și umiditate.

Ingrediente:

  • Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cera Alba, Aqua, Mel Apes, Royal Jelly, Lanolin, Vaccinium Vitis-Idae Leaf, Fruit Extract, Salvia Sclarea Oil, Citrus Sinensis Peel Oil, Salvia Officinalis Oil.

Prezentare:

  • Recipient de plastic, 75 ml, ambalat în cutie de carton.

Condiții de depozitare:

  • Produsul trebuie păstrat într-un loc răcoros, uscat, ferit de razele soarelui. A se păstra la temperaturi între 4º și 25 ºC.

Atenționări:

  • A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se utiliza de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj. A se păstra bine închis, ferit de căldură.

Precauții:

  • Testat dermatologic. Contraindicat persoanelor cu hipersensibilitate la una din componentele produsului.
  • Nu conține coloranți artificiali, parabeni, silicon, propilenglicol. Cu ulei de migdale extravirgin. Produs superprotectiv, cu efect hidratant. Calitate UE.

Produs similar: CREMĂ SUPER-PROTECTIVĂ CU PROPOLIS ȘI MUȘEȚEL

Informatii producator: Apicol Science