CREMĂ SUPER-PROTECTIVĂ DE PROPOLIS CU CEARĂ CURATĂ DE ALBINE 75ml

43,00 lei

CREMĂ SUPER-PROTECTIVĂ DE PROPOLIS CU CEARĂ CURATĂ DE ALBINE. Termenul de protectiv, în cosmetică și dermatologie, arată o acțiune cu totul excepțională, de barieră în fața agenților patogeni ai pielii.

Plata cu cardul online securizata

Descriere

CREMĂ SUPER-PROTECTIVĂ DE PROPOLIS CU CEARĂ CURATĂ DE ALBINE.
Termenul de protectiv, în cosmetică și dermatologie, arată o acțiune cu totul excepțională, de barieră în fața agenților patogeni ai pielii. Această protecție se datorează în primul rând amestecului de substanțe pe care îl cunoaștem sub numele de: ceară de albine. În forma sa naturală și aplicată pe piele în proporții suficient de mari, ceara are, între altele, așa-numitul efect de barieră de vapori (1). Aceasta înseamnă că ceara din cremele super-protective nu permite migrația vaporilor de apă din piele, păstrându-i gradul optim de hidratare.

Propolisul, la rândul său, este un izolator și protectiv excelent. De altfel, în stup, el este un material de construcție, folosit pentru izolarea și pentru impermeabilizarea “casei albinelor”.

Pe de altă parte, efectele acestei creme depășesc limitele unei simple protecții, ingredientele sale fiind implicate în procesele de gestionarea a interacțiunii cu organismele (2) bacteriene sau virale.

De asemenea, există indicii științifice despre efectele ingredientelor apicole în inhibarea și distrugerea fungilor patogeni implicați în dermatitele încadrate sub diverse denumiri (3) și afectând pielea din diferite zone, cum ar fi cea inghinală, de la nivelul mâinilor sau a tenului.

Acțiuni cosmetice cremă super-protectivă de propolis și ceară curată:

 • Contribuie la protejarea țesutului cutanat de factori agresivi externi precum: vânt, temperaturi scăzute,
  detergenți etc.
 • Contribuie la vindecarea pielii și conferă o senzație de confort

CREMĂ SUPER-PROTECTIVĂ DE PROPOLIS CU CEARĂ CURATĂ DE ALBINE- Mod de utilizare:

 • 1-2 aplicații pe zi. Produsul cosmetic se utilizează extern, hrănirea, protecția și hidratarea pielii. Pentru piele afectată de vânt, frig și umiditate.

Ingrediente:

 • Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cera Alba, Propolis Cera, Lanolin, Aqua, Alcohol, Pinus Sylvestris Oil, Limonene.

Prezentare:

 • Recipient de plastic, 75 ml, ambalat în cutie de carton.

Condiții de depozitare cremă super-protectivă de propolis și ceară curată:

 • Produsul trebuie păstrat într-un loc răcoros, uscat, ferit de razele soarelui. A se păstra la temperaturi între 4º și 25 ºC.

Atenționări:

 • A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se utiliza de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj. A se păstra bine închis, ferit de căldură.

Precauții:

 • Testat dermatologic. Contraindicat persoanelor cu hipersensibilitate la una din componentele produsului.
 • Nu conține coloranți artificiali, parabeni, silicon, propilenglicol. Cu ulei de migdale extravirgin. Produs superprotectiv, cu efect hidratant. Calitate UE.

Produs similar: CREMĂ SUPER-PROTECTIVĂ CU PROPOLIS ȘI MUȘEȚEL

Informatii producator: Apicol Science