CURCUMA NON-INF 60 CPS

1,00 lei

CURCUMA NON-INF 60 CPS contribuie la menținerea rezistenței la alergii;

Plata cu cardul online securizata
SKU: 6426316647557 Categorie:

Descriere

CURCUMA NON-INF 60 CPS. Șofran: Ajută la menținerea eficacității sistemului imunitar; ajută la menținerea rezistenței la alergii; favorizează generarea și calitatea sângelui; favorizează circulația sângelui și funcția cardiacă; favorizează funcționarea sistemului neurologic.

Salcia: Ajută la promovarea somnului liniștit, la relaxarea minții și a corpului și la creșterea bunăstării fizice și mentale.

Piper negru: Acest condiment are calități antiinflamatorii și antioxidante substanțiale. Prin acțiunile sale asupra agenților externi, ajută la păstrarea integrității organismului. Eficacitatea altor substanțe vegetale este întărită de această componentă.

CURCUMA NON-INF 60 CPS – Mod de utilizare:

  • Câte o capsulă dimineața și seara. La recomandare, se pot lua 4 capsule pe zi.

Ingrediente /capsulă:

  • Șofran-de-India/Turmeric (Curcuma longa), rizom și rădăcini, extract cu 95% curcumină: 120mg; Salcie (Salix alba), coajă, extract apos 5-12:1 uscat, cu min. 15% salicină: 100mg; Gheara diavolului (Harpagophytum procumbens), rădăcină, extract apos cu min. 2,7% harpagozide: 100mg; capsulă vegetală; Salcie (Salix alba), coajă, pulbere: 40mg; Șofran-de-India/Turmeric (Curcuma longa), rizom, pulbere: 39,8mg; Piper-negru (Piper nigrum), ulei esențial: 0,04mg; Mentă (Mentha piperita), ulei esențial: 0,04mg; Salvie (Salvia officinalis), ulei esențial: 0,04mg; Ienupăr (Juniperus communis), ulei esențial: 0,04mg; Mandarin-verde (Citrus nobilis (reticulata)), ulei esențial: 0,04mg.

Prezentare:

  • Flacon cu 60 capsule.

Precauții, Contraindicații:

  • Contraindicat persoanelor (hiper)sensibile la aspirină/salicilați.
  • A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se consuma de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj. A se păstra bine închis, ferit de umiditate și căldură. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul nu conține ingrediente cu potențial alergenic.

Produs similar: Curcuma genom protect 90cps

Informatii producator: Life-bio