Curcumin Hepato-Biliar – 60cps

1,00 lei

Curcumin Hepato-Biliar – 60cps susține sănătatea intestinală; digestiv complet; susține digestia, contribuie la funcționarea normală a tractului intestinal, contribuie la confortul intestinal.

Plata cu cardul online securizata
SKU: 6426316647540 Categorie:

Descriere

Curcumin Hepato-Biliar – 60cps. Șofran-de-India: Ajută la menținerea eficacității sistemului imunitar; contribuie la menținerea rezistenței la alergii; prezintă proprietăți antioxidante semnificative; sprijină producția și calitatea sângelui; susține circulația sângelui și funcționarea inimii; susține funcționarea sistemului nervos.

Anghinarea: susține sănătatea intestinală; digestiv complet; susține digestia, contribuie la funcționarea normală a tractului intestinal, contribuie la confortul intestinal.

Păpădiecontribuie la protejarea ficatului și la mărirea potențialului funcției de detoxifiere a ficatului. Ajută la menținerea unui apetit normal; stimulează producerea de fluide digestive și peristaltismul intestinal; ajută la menținerea funcției normale a ficatului, susține purificarea organismului.

Piper-negru: Ajută la păstrarea integrității corporale prin efectele împotriva agenților externi. Susține eficacitatea altor ingrediente vegetale.

Curcumin Hepato-Biliar – 60cps – Mod de utilizare:

  • Câte o capsulă dimineața și seara. La recomandare se pot lua 4 capsule pe zi.

Ingrediente /capsulă:

  • Șofran-de-India/Turmeric (Curcuma longa), rizom și rădăcini, extract cu 95% curcumină: 120mg; Anghinare (Cynara scolymus), frunze, extract apos cu 2,5% derivați de acid cafeic, uscat: 100mg; capsulă vegetală; Păpădie (Taraxacum officinalis), frunze, pulbere: 80mg; Frunze de Măslin (Olea europaea), frunze, extract hidroalcoolic uscat cu min. 18% oleoeuropeină: 60mg; Șofran-de-India (Curcuma longa), rizom, pulbere: 39,8mg; Piper-negru (Piper nigrum), ulei esențial: 0,04mg; Lămâie (Citrus limon), ulei esențial: 0,04mg; Salvie (Salvia officinalis), ulei esențial: 0,04mg; Șovârf (Origanum vulgare), ulei esențial: 0,04mg; Mentă-dulce (Mentha viridis), ulei esențial: 0,04mg.

Prezentare:

  • Flacon cu 60 capsule.

Precauții, Contraindicații:

  • Nu se cunosc.
  • A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se consuma de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj. A se păstra bine închis, ferit de umiditate și căldură. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul nu conține ingrediente cu potențial alergenic.

Produs similar: Curcuma genom protect 90cps

Informatii producator: Life-bio