Damiana Extract 60cps.

1,00 lei

Damiana Extract este o plantă originară din Mexic și America Centrală, cunoscută de către populațiile din aceste regiuni pentru o proprietate cel puțin neobişnuită: are efecte afrodisiace deopotrivă asupra femeilor și asupra bărbatilor.

Plata cu cardul online securizata
SKU: 6426070646278 Categorie:

Descriere

Damiana Extract este o plantă originară din Mexic și America Centrală, cunoscută de către populațiile din aceste regiuni pentru o proprietate cel puțin neobişnuită: are efecte afrodisiace deopotrivă asupra femeilor și asupra bărbatilor. Totuși, damiana este o plantă medicinală în sensul propriu al cuvântului, așa încât efectele sale terapeutice nu se limitează la atât. Asupra psihicului, damiana are un efect cu totul extraordinar, crescând tonusul mental și emoțional, inducând o stare de vioiciune și bună dispoziție. Acțiunile sale terapeutie se extind la nivelul pancreasului, tubului digestiv și, nu în ultimul rând, la nivelul glandelor endocrine.

Damiana Extract – Mod de utilizare:

  • Câte 1-2 capsule de 2 ori pe zi.

Damiana Extract are rol benefic în:

  • susține gestionarea greutăţii prin reducerea apetitului și prin inducerea unei stări de sațietate.
  • contribuie la recuperarea bunăstării fizice și mentale.
  • ajută la rezistența fizică și psihică.
  • contribuie la un apetit sexual bun.
  • crește tonusul mental și emoțional

Cum se administrează Damiana?
Studiile de medicină experimentală și clinică au arătat că extractul obținut din această plantă, în combinație cu pulberea, are efectele cele mai intense și complexe. Pentru curele de lungă durată (reîntinerire, tratarea diabetului, depresiei, tulburările digestive pe fond nervos etc.) se iau câte 2 capsule, de două ori pe zi, înainte de masă. Curele durează între 60 și 90 de zile de pauză, urmate de o pauză de 15-30 de zile, după care administrarea se poate relua. Pentru efectele de creștere a libidoului, se iau – pe stomacul gol-cu aproximativ 60 de minute de momentul ales 2-4 capsule, în doză unică.

Ingrediente:

  • Damiana (Turnera diffusa), frunze, extract apos 4:1, uscat: 175mg; Damiana (Turnera diffusa), pulbere: 175 mg; capsulă tare de gelatină.

Precauții:

  • A se utiliza cu prudenţă în timpul sarcinii.

Contraindicații:

  • Contraindicat femeilor cu antecedente personale sau familiale de cancer la sân. A se consulta medicul sau farmacistul în cazul administrării concomitente de medicamente antidiabetice.

Prezentare:

  • flacon cu 60 capsule

Produs similar:  Forte pentru femei

Informatii producator: DVR Pharm