DVR-GLICEMO – 60 cps

1,00 lei

DVR-GLICEMO. Sustine functionarea normala a pancreasului; contribuie la mentinerea nivelului normal al glicemiei, colesterolului si trigliceridelor; contribuie la functionarea normala a sistemului nervos central si periferic; contribuie la mentinerea structurii si functionalitatii normale a vaselor sangvine.

Plata cu cardul online securizata
SKU: 6426070647527 Categorie:

Descriere

DVR-DVR-GLICEMO – 60 cps. Contine extract de castravete amar tibetan (Momordica caranthia) si Gymema (Gymnema sylvestris), care stimuleaza activitatea normala a pancreasului si stabilizeaza glicemia. Aceasta, in timp ce frunzele de maslin si de anghinare scad puternic glicemia, dar si colesterolul si trigliceridele. Prin continutul sau de laptisor de matca, cu efect de stimularea a celulelor stem adulte, ajuta la mentinerea si refacerea unor tesuturi afectate de boala diabetica.

DVR-GLICEMO mod de utilizare:

  • se recomanda sa se ia 2-4 capsule pe zi. In primele 3 zile se ia cate o singura capsula pe zi, doza crescand, apoi gradat, astfel incat persoanele care iau medicatie antidiabetica sa aiba timp sa se acomodeze cu administrarea produsului.

Ingrediente:

  • Gymnema (Gymnema sylvestris), fructe, extract cu min. 25% acid gimnemic: 140,625mg; Maslin (Olea europaea), frunze, extract hidroalcoolic cu min.18% oleuropeina : 112,5mg; capsula tare de gelatina; Coacaz negru (Ribes nigrum), frunze, extract apos uscat (maltodextrina) cu min. 3% flavonoide: 84,375mg; Sofran de India (Curcuma longa), rizom, pulbere: 56,25mg; Anghinare (Cynara scolymus), frunze, extract apos uscat (maltodextrina cu min. 2,5% derivati de acid cafeic: 28,125mg; Papadie (Taraxacum officinale), frunze, pulbere: 28,125mg.

Actiuni fiziologice:

  • Sustine functionarea normala a pancreasului; contribuie la mentinerea nivelului normal al glicemiei, colesterolului si trigliceridelor; contribuie la functionarea normala a sistemului nervos central si periferic; contribuie la mentinerea structurii si functionalitatii normale a vaselor sangvine.

Prezentare:

  • Flacon cu 60 capsule.

Precautii. Contraindicatii:

  • Produsul contribuie la scaderea glicemiei, astfel ca persoanele care iau medicatie antidiabetica vor lua produsul sub supravegherea medicului specialist pentru ajustarea medicatiei.

Produs similar: Dvr-Stem Glicemo

Informatii producator: DVR Pharm