Echinacea și Grapefruit cu Miere 200ml

30,00 lei

Echinacea și semințele de grapefruit sunt o asociere cu efecte promițătoare asupra imunității, a capacității organismului de a gestiona fenomenele infecțioase.

Plata cu cardul online securizata

Descriere

Echinacea și Grapefruit cu Miere sunt o asociere cu efecte promițătoare asupra imunității, a capacității organismului de a gestiona fenomenele infecțioase. Extractul de semințe de grapefruit este de mai bine de două decenii studiat în relație cu microorganismele periculoase pentru organism. Iar acțiunea extractului din acest fruct contra virușilor (1), bacteriilor (2) sau fungilor patogeni (3) este subiectul unor controverse. Pe de altă parte, chiar controversele despre acțiunea antiinfecțioasă a semințelor de grapefruit a generat un volum de studii științifice impresionant în acest domeniu. La rândul său, echinacea a fost adesea considerată un panaceu pentru imunitate. Studiile recente nu confirmă această “miraculoasă” proprietate de panaceu a plantei, dar confirmă totuși efectul de stimulare a producerii anticorpilor. Or această stimulare, contribuie la buna gestionare de către organism a virozelor (4). Mierea (5) are o acțiune benefică la nivelul căilor respiratorii, utilă în cazul afectărilor infecțioase ale copiilor și adulților.

Echinacea și Grapefruit cu Miere – Mod de utilizare:

  • Câte 1-2 lingurițe, de 2 ori pe zi.
  • După deschidere, a se păstra la frigider și a se consuma în maximum 30 zile.

Ingrediente:

  • Miere polifloră (bio): 95,8%; extracte hidrice 1:5 de: Echinacea (Echinacea purpurea): 1,4%; Hibiscus (Hibiscus sabdariffa): 1,5%; Portocală-dulce (Citrus sinensis), coajă: 1%; Grapefruit (Citrus paradisi), sâmburi, extract hidroalcoolic uscat: 0,2%; Uleiuri esențiale de: Grapefruit (Citrus paradisi): 0,1%; Lămâie (Citrus limon): 0,05%; Portocală-dulce (Citrus sinensis): 0,05%.

Ingredientele acestui produs au, conform EFSA (Organismul European de Securitate Alimentară), următoarele acțiuni fiziologice:

  •  susțin apărarea naturală a corpului
  •  au un efect calmant și plăcut asupra gâtului, faringelui și corzilor vocale
  •  contribuie la buna funcționare a aparatului respirator
  • susțin sistemul nervos

Precauții și contraindicații:

  • Alergie la produsele apicole, intoleranță la fructoză, boli autoimune, tratamente imunomodulatoare.

Produs similar: PROPOLIS ȘI ECHINACEA ÎN MIERE

Informatii producator: Apicol Science