FORTE pentru femei 60 capsule

1,00 lei

FORTE pentru femei 60 capsule este conceput special pentru femei și este folosit pentru a energiza și stimula viața sexuală, precum și pentru a face față stresului.

Plata cu cardul online securizata
SKU: 6426316646550 Categorie:

Descriere

FORTE pentru femei 60 capsule. Forte este conceput special pentru femei și este folosit pentru a energiza și stimula viața sexuală, precum și pentru a face față stresului. Îmbunătățește plăcerea de a trăi și sentimentul de împlinire. Trezește fiecare celulă din corp, eliberând frumusețea feminină care există în interior. Crește satisfacția și dorința sexuală atât la bărbați, cât și la femei.

Aproximativ o treime dintre femeile adulte au libidoul redus, ceea ce are un impact negativ asupra calității generale a vieții lor. FORTE, un nou produs conceput special pentru femei, ajută la stimularea libidoului pe o perioadă lungă și constantă de timp, prin restabilirea echilibrului psiho-emoțional și hormonal.

Este disponibil într-o varietate de arome. Extractele din plante cu efect relaxant și analgezic ajută mai întâi la înlăturarea cauzelor libidoului scăzut, iar apoi extractele din plante cu efecte afrodiziace, tonice și revitalizante ajută la creșterea libidoului în stare naturală.

FORTE pentru femei 60 capsule – Mod de utilizare:

  • 1-2 capsule pe zi.

Ingrediente/capsulă:

  • Damiana (Turnera diffusa), frunze, extract apos 4:1 (maltodextrina), uscat: 120mg; capsulă vegetală; Angelica (Angelica sinensis), rădăcină, extract apos 4:1 (maltodextrina, dioxid de siliciu), uscat: 60mg; Angelica (Angelica sinensis), rădăcină, pulbere: 60mg; Brânca-ursului (Heracleum sphondylium), pulbere: 40mg; Maca (Lepidium meyenii), pulbere: 40mg; Lavandă (Lavandula angustifolia), flori, pulbere: 37,6mg; Crețișoară (Alchemilla vulgaris), părți aeriene, extract hidroalcoolic 5:1 (maltodextrina), uscat 20 mg; Crețișoară (Alchemilla vulgaris), părți aeriene, pulbere: 20mg; Lavandă (Lavandula angustifolia) ulei esențial: 0,8mg; Arbore-de-tămâie (Boswellia serrata), ulei esențial: 0,8mg; Portocală-dulce (Citrus sinensis), ulei esențial: 0,8mg.

Acțiuni fiziologice:

  • Damiana contribuie la un apetit sexual bun; Angelica sinensis contribuie la menținerea sănătății sistemului urogenital feminin; Brânca-ursului menține sănătatea sexuală și ajută la eliminarea disconfortului la menopauză; Maca ajută la menținerea fertilității, a activității sexuale naturale, a energiei și a vitalității; Lavandă contribuie la o relaxare optimă, la menținerea unui somn sănătos; Crețișoara ajută la menținerea confortului înaintea și în timpul ciclului menstrual.
  • Precauții, Contraindicații: Contraindicat femeilor însărcinate sau care alăptează (îndeosebi în primul trimestru), persoanelor sensibile la plante din Fam. Umbelifere/Apiaceae, precum și în caz de afecțiuni hemoragice, hipermenoree, diaree cronică, infecții acute (inclusiv gripă, răceală), endometrita, cancer la sân, ovare sau uter. Poate interacționa cu anticoagulante, antitrombotice, heparine cu masa moleculară redusă, la administrarea concomitentă; expunerea la soare, în timpul utilizării produsului, poate crea fenomene de fotosensibilizare persoanelor sensibile. Contraindicat femeilor cu antecedente personale sau familiale de cancer la sân. A se consulta medicul sau farmacistul în cazul administrării concomitente de medicamente antidiabetice.

Prezentare:

  • flacon cu 60 de capsule.

Produs similar: Forte pentru femei 120 capsule

Informatii producator: Life-bio