Ginkgo 150 Concentrare 20cps

1,00 lei

Ginkgo 150 Concentrare este un produs care amplifică atenția, crește capacitatea de concentrare mentală, îmbunătățește reflexele și coordonarea.

Plata cu cardul online securizata
SKU: 6426070002326 Categorie:

Descriere

Ginkgo 150 Concentrare este un produs care amplifică atenția, crește capacitatea de concentrare mentală, îmbunătățește reflexele și coordonarea. Ingredientele atent selecționate, de proveniență și calitate europeană, care conduc la aceste efecte sunt:

– extractul standardizat de Ginkgo biloba – este un puternic stimulent al circulației sanguine la nivelul creierului, îmbunătățind tot o dată utilizarea oxigenului la acest nivel. Aceasta conduce la îmbunătățirea semnificativă atenției, crește capacitatea de efort intelectual, optimizează coordonarea neuro-motorie. Nu în ultimul rând, extractul din această plantă are efect antidepresiv și stimulent nervos, ceea ce optimizează, de asemenea, funcțiile cognitive.

– extractul standardizat de Guarana – are un puternic efect stimulent asupra sistemului nervos. Este cunoscută mai ales ca plantă ca plantă anti-somnolență și anti-astenie, fiind folosită de cei care trebuie să facă un supra-efort fizic sau intelectual. De asemenea, Guarana îmbunătățete reflexele, îmbunătățește precizia și promptitudinea răspunsului la stimuli, fiind folositoare la acțiuni cum ar fi șofatul, dezvoltarea de software complexe, manipularea unor utilaje de precizie etc.

– extractul standardizat de Sunătoare – este recunoscut pentru efectul său puternic anti-depresiv, anxiolitic și vigilizant (amplifică starea de luciditate mentală).

Ginkgo 150 Concentrare – Mod de utilizare:

 • Se ia câte 1 capsulă/zi, în doză unică. Tratamentul se poate face ocazional, atunci când avem nevoie de o capacitate sporită de efort, dar și sistematic, caz în care se ia 1 capsulă pe zi, vreme de 20 de zile, după care se face o săptămână de pauză.

Ingrediente:

 • Ginkgo biloba, frunze, extract hidroalcoolic 24/6, cu 24% flavonoide și 6% terpenoide: 150mg; Ginkgo biloba, frunze: 125 mg; Magneziu, extract natural din sare marină: 100mg; capsulă de gelatină tare; Guarana (Paullinia cupana), semințe, extract: 62,5mg; Sunătoare (Hypericum perforatum), părți aeriene, extract cu 0,3% hipericină: 32,5mg; Cafea verde (Coffea robusta), pulbere: 30mg.

Acțiuni:

 • Susține funcționarea normală a creierului și a sistemului nervos; susține procesele cognitive normale (atenția) și gestionarea normală a stresului fiziologic și psihologic.

Ginkgo 150 Concentrare are rol benefic în:

 • Oboseală fizică și intelectuală
 • Somnolență, stări de confuzie mentală la trezirea din somn
 • Depresie
 • Coordonare neuro-mo
 • torie deficitară
 • Incapacitate de concentrare mentală
 • Este recomandat în mod special celor care au nevoie de un plus de atenție, luciditate și coordonare atunci când fact eforturi îndelungate în domenii cum ar fi: șofatul sau pilotajul, dezvoltarea și testarea de software, grafica pe calculator, sporturile care necesită un nivel ridicat de precizie etc.

Precauții și contraindicații:

 • Persoanele cu afecțiuni cardiovasculare vor lua acest produs numai cu acordul medicului. Produsul nu se administrează cu mai puțin de cinci ore înainte de culcare.

Prezentare:

 • Cutia contine 20 capsule.

Produs similar: Ginkgo 150 memorie

Informatii producator: DVR Pharm