Griffonia Complex B 60 capsule

1,00 lei

Griffnioa Complex B 60 capsule susține buna activitate a creierului.

Plata cu cardul online securizata
SKU: 6426316646642 Categorie:

Descriere

Griffonia Complex B 60 capsule. Susține funcționarea normală a creierului, ajută la inducerea calmului și a somnului și acționează ca un tonic pentru a spori atât capacitățile fizice, cât și cele mentale.

Griffonia Complex B 60 capsule – Mod de utilizare:

  • Câte 0-2 capsule dimineața; 1-2 capsule seara.

Ingrediente/capsulă:

  • Griffonia (Griffonia simplicifolia), semințe, extract apos uscat cu min. 30% L-5-HTP/L-5-hidroxitriptophan: 200mg; Ginseng-siberian (Eleutherococcus senticosus), rădăcină, pulbere: 100mg; Capsulă vegetală (hidroxipropilmetilceluloza); Passiflora (Passiflora incarnata), frunze și flori, pulbere: 80mg; Drojdie de bere (Saccharomyces cerevisiae), extract Forte B 100: 70mg*.*Doza maximă recomandată aduce: vitamina B1: 0,76mg: 69% VNR; vitamina B2: 0,835mg: 59,5%VNR; vitamina B3: 9,21mg: 57,5%VNR; vitamina B5: 3,63mg: 60%VNR; vitamina B6: 1,12mg: 80%VNR; vitamina B7: 31 mcg: 62%VNR; vitamina B9: 130,5mcg: 65%VNR; vitamina B12: 1,56mcg: 62,5%VNR (Valori Nutritionale de Referinta cf.Regulament 1169/2011).

Acțiuni fiziologice:

  • Griffonia pentru buna funcționare/activitate a creierului. Passiflora: ajută la inducerea calmului, odihnei și somnului; ajută la calmare după excitație și entuziasm; recomandată persoanelor slăbite și obosite; ajută la inducerea relaxării. Ginseng-siberian contribuie la o activitate mentală și cognitivă optimă și la mărirea energiei mentale și fizice; tonic pentru susținerea capacităților fizice și mentale în caz de slăbiciune, epuizare și oboseală și în timpul convalescenței; adaptogen; susține sistemul imunitar. Vitaminele din Complexul B: B2: contribuie la menținerea sănătății membranelor mucoase și a sănătății pielii; B12: contribuie la menținerea sănătății psihice și la funcționarea normală a sistemului nervos; B2:contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ; B2, B6: contribuie la reducerea oboselii și extenuării; B2: contribuie la metabolismul normal al fierului; B2: contribuie la menținerea vederii normale; B5: contribuie la sinteză normală și la metabolizarea hormonilor steroizi, a vitaminei D și a unor neurotransmițători.

Precautii și Contraindicatii:

  • Poate afecta atenția și reflexele conducătorilor auto sau ale persoanelor care manipulează utilaje.

Atenționări:

  • A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. A se consuma de preferință, înainte de vezi data înscrisă pe ambalaj. A se păstra bine închis, ferit de umiditate și căldură. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul nu conține ingrediente cu potențial alergenic.

Prezentare: Flacon cu 60 de capsule.

Produs similar: Griffonia extract

Informatii producator: Life-bio