HELPVAXIN sirop

1,00 lei

HELPVAXIN sirop. Ajută la refacerea organismului

Plata cu cardul online securizata
SKU: 6426316646673 Categorie:

Descriere

HELPVAXIN sirop. Ajută la refacerea organismului. Efectele adverse ușoare până la severe ale vaccinării sunt frecvente atât la copii, cât și la adulți după imunizare. Cele mai frecvente reacții adverse sunt: roșeață și durere la locul de injectare, febră cu frisoane, oboseală, dureri de cap, dureri musculare și articulare și umflături musculare și articulare. Aceste simptome sunt inconfortabile, dar sunt considerate tipice atunci când organismul se confruntă cu un număr mare de răspunsuri imunologice în același timp. O cură de tratamente care include componente active specifice din plante, administrate cu trei zile înainte și șapte zile după imunizare, poate ajuta la ameliorarea acestor simptome până la dispariția lor completă.

 

HELPVAXIN sirop – Mod de utilizare:

  • Copii 1-3 ani: câte ½ linguriță de 3 ori/zi;
  • Copii 3-7 ani: câte 1 linguriță de 2 ori/zi;
  • Copii 7-12 ani: câte 1 linguriță de 3ori/zi;
  • Copii 12-16 ani: câte 2-3 lingurițe de 1-2 ori/zi

Ingrediente:

  • Zahăr: 60%; Hibiscus (Hibiscus sabdariffa), flori, extract apos 1:10 – 8,65%; Portocal-dulce (Citrus sinensis), coajă, extract apos 1:10 – 8,625%; Ginseng-siberian (Eleutherococcus senticosus), rădăcină, extract apos 1:10 – 8,325%; Portocal-amar (Citrus aurantium), coajă, extract apos 1:10 – 6,9%; Acerola (Malphigia glabra), fructe, extract apos cu min 17% acid ascorbic: 2,7%*; Merișor (Vaccinium macrocarpon), fructe, pulbere cu min 10% protoantocianide: 2%; Salcie (Salix alba), scoarță, extract hidroalcoolic uscat cu min. 25% salicină: 1%; Acacia guma: 1%; Lămâi (Citrus limon), ulei esențial: 0,3%; Mentă-dulce (Menta viridis), ulei esențial: 0,25%; Grapefruit (Citrus paradisi), ulei esențial: 0,25%. *Doza recomandată aduce între 20 și 137mg vitamina C, reprezentând 25-172%VNR (VNR=Valori Nutriționale de Referință cf. Regulament 1169/2011).

Acțiuni:

  • Vitamina C contribuie la formarea colagenului pentru funcționarea normală a sistemului osos, a ligamentelor, a dinților, a gingiilor și a pielii; susține metabolismul energetic normal și funcționarea normală a sistemului nervos; contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, și la reducerea oboselii și extenuării; crește absorbția fierului; Coaja de Salcie ajută la refacerea organismului; contribuie la un somn sănătos; contribuie la o relaxare optimă și la obținerea unei stări de bine fizică și mentală. Portocala contribuie la un somn natural. Ajută la susținerea relaxării în cazul stresului. Ajută la menținerea unei stări de relaxare optimă.

Prezentare: Recipient brun, de 150ml.

A se consuma de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj. A se păstra bine închis, ferit de umiditate și căldură. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.

Precauții și contraindicații: Nu se cunosc.

Produs similar: HELPVAXIN FLASH sirop

Informatii producator: Life-bio