Maca Forte – 30 cps

1,00 lei

Maca Forte – 30 cps. Maca Forte are o influență favorabilă asupra sistemului endocrin, echilibrând nivelul hormonilor atât la femei, cât și la bărbați, crescând nivelul de energie și acționând ca un stimulent pentru sănătatea corpului

Plata cu cardul online securizata
SKU: 6426316645805 Categorie:

Descriere

Maca Forte – 30 cps. Are o influență favorabilă asupra sistemului endocrin, echilibrând nivelul hormonilor atât la femei, cât și la bărbați, crescând nivelul de energie și acționând ca un stimulent pentru sănătatea corpului. Este o sursă naturală de alimente și medicamente care a fost folosită în Munții Anzi de mii de ani.

Maca este denumirea științifică pentru rădăcina unei plante numite Lepidium Meyenii. Seamănă cu o ridiche ca aspect, iar nuanța variază de la galben la crem, de la roz deschis la violet și chiar negru. Este bogat în vitamine și minerale, are o aromă plăcută, oarecum condimentată și un parfum bogat de malț care se asortează bine cu cacao.

Cultura de mac, care crește la o altitudine de aproximativ 4.500 de metri deasupra nivelului mării, în Anzi, este cea mai mare din lume.  Sistemul genito-urinar este susținut de capsulele de rădăcină de maca Life.

Maca Forte – 30 cps – Mod de utilizare:

  • Câte 1-2 capsule, de 2 ori pe zi.

Ingrediente/capsulă:

  • Maca (Lepidium meyenii), rădăcină, extract apos 4-8:1, uscat: 225mg; Maca (Lepidium meyenii), rădăcină, pulvis: 225mg; Capsulă vegetală.

Acțiuni fiziologice:

  • contribuie la buna funcționare a sistemului endocrin; susține sănătatea aparatului genito-urinar și funcția reproductivă normală.
Precauții, contraindicații:
  • Nu se cunosc.

Produs similar : Maca forte 60 cps

Informatii producator: Life-bio