Maca Forte 60 capsule

1,00 lei

Maca Forte 60 capsule. Are o influență favorabilă asupra sistemului endocrin, echilibrând nivelul hormonilor atât la femei, cât și la bărbați, crescând nivelul de energie și acționând ca un stimulent pentru sănătatea corpului

Plata cu cardul online securizata
SKU: 6426316645614 Categorie:

Descriere

Maca Forte 60 capsule. Are o influență favorabilă asupra sistemului endocrin, echilibrând nivelul hormonilor atât la femei, cât și la bărbați, crescând nivelul de energie și acționând ca un stimulent pentru sănătatea corpului. Este o sursă naturală de alimente și medicamente care a fost folosită în Munții Anzi de mii de ani.

Maca este denumirea științifică pentru rădăcina unei plante numite Lepidium Meyenii. Seamănă cu o ridiche ca aspect, iar nuanța variază de la galben la crem, de la roz deschis la violet și chiar negru. Este bogat în vitamine și minerale, are o aromă plăcută, oarecum condimentată și un parfum bogat de malț care se asortează bine cu cacao.

Cultura de mac, care crește la o altitudine de aproximativ 4.500 de metri deasupra nivelului mării, în Anzi, este cea mai mare din lume.  Sistemul genito-urinar este susținut de capsulele de rădăcină de maca Life.

Maca Forte 60 capsule – Mod de utilizare:

  • Câte 1-2 capsule, de 2 ori pe zi.

Ingrediente/capsulă:

  • Maca (Lepidium meyenii), rădăcină, extract apos 4-8:1, uscat: 225mg; Maca (Lepidium meyenii), rădăcină, pulvis: 225mg; Capsulă vegetală.

Acțiuni fiziologice Maca Forte:

  • Contribuie la buna funcționare a sistemului endocrin; susține sănătatea aparatului genito-urinar și funcția reproductivă normală.

Prezentare:

  • flacon cu 60 capsule

Precauții, contraindicații:

  • Nu se cunosc.
  • A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se consuma de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj. A se păstra bine închis, ferit de umiditate și căldură. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

Produs similar : Maca forte 30 cps

Informatii producator: Life-bio