MIERE MANUKA ȘI ARGAN CREMĂ DE ZI PENTRU FAȚĂ 50ml

35,00 lei

MIERE MANUKA ȘI ARGAN CREMĂ DE ZI PENTRU FAȚĂ. Combinația dintre mierea de Manuka și argan este foarte bine absorbită în piele, datorită moleculelor fine de ulei și miere folosite.

Plata cu cardul online securizata

Descriere

MIERE MANUKA ȘI ARGAN CREMĂ DE ZI PENTRU FAȚĂ. Combinația dintre mierea de Manuka și argan este foarte bine absorbită în piele, datorită moleculelor fine de ulei și miere folosite. Este special dedicată refacerii barierei hidro-lipidice și compensării deficitul de hidratare profundă a pielii uscate. Astfel, mărește capacitatea celulelor de a reține apa, oferind un aspect suplu și catifelat pielii, chiar și la vârste înaintate (1).
Mai mult decât atât, ea contribuie la protecția pielii prin acțiunea hrănitoare a uleiului de argan și prin cea antimicrobiană (2) a mierii Manuka. Uleiul de argan ajută și la protecția în fața efectelor nocive ale radiațiilor UV, nu prin efectul de ecran, ci prin îmbunătățirea răspunsului la nivelul celulelor pielii (3).

MIERE MANUKA ȘI ARGAN CREMĂ DE ZI PENTRU FAȚĂ – Mod de utilizare:

  • 1-2 aplicații pe zi.

Ingredientele acestui produs cosmetic au următoarele efecte fiziologice:

  • Susțin refacerea barierei de vapori de apă a tenului
  • Contribuie la buna gestionare a florei de la nivelul pielii
  • Contribuie la protecția pielii în fața factorilor meteorologici și microbiologici

Ingrediente:

  • Extract hidric de Gălbenele și Ceai-verde, miere Manuka, Laptișor de matcă, ulei de Argan, ceară de albine 100% naturală, unt de cacao, ulei de Migdale dulci, uleiuri esențiale de Bergamotă, Lavandă, Arbore de ceai, Mentă-dulce, Salvie-dulce, Geranium.

Prezentare:

  • Recipient de plastic de 50 ml, ambalat în cutie de carton.

Condiții de depozitare:

  • A se păstra în loc uscat și răcoros, ferit de acțiunea directă a razelor solare și de îngheț, la temperaturi cuprinse între 4°C și 25°C.

Precauții:

  • Contraindicat persoanelor cu hipersensibilitate la una din componentele produsului. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se păstra bine închis, ferit de căldură. Testat dermatologic.

Produs similar: MIERE MANUKA ȘI LAVANDĂ CREMĂ DE NOAPTE PENTRU FAȚĂ

Informatii producator: Apicol Science