MIERE MANUKA ȘI LAVANDĂ CREMĂ DE NOAPTE PENTRU FAȚĂ 50ml

35,00 lei

MIERE MANUKA ȘI LAVANDĂ CREMĂ DE NOAPTE PENTRU FAȚĂ. Miere manuka și lavandă: Tratamentul de noapte al tenului este poate cel mai important. Aceasta, deoarece timpul de acțiune este mai îndelungat, iar efectele sunt implicit mult mai puternice

Plata cu cardul online securizata

Descriere

MIERE MANUKA ȘI LAVANDĂ CREMĂ DE NOAPTE PENTRU FAȚĂ. Miere manuka și lavandă: Tratamentul de noapte al tenului este poate cel mai important. Aceasta, deoarece timpul de acțiune este mai îndelungat, iar efectele sunt implicit mult mai puternice. Acizii grași și cerurile care refac stratul de protecție al pielii sunt aplicate în această perioadă, exercitându-și efectul în profunzime.
Lavanda din această cremă, prin însăși aroma sa relaxantă (1), cu efecte asupra sistemului nervos central și periferic, este recomandată pentru tratamentele anti-rid (2). Mierea Manuka, la rândul său, conține ceruri care ajută la refacerea stratului protectiv al pielii. De asemenea, ajută la normalizarea florei microbiene a pielii, contribuind la ținerea sub control a microorganismelor responsabile de inflamarea tenului (3) sau de apariția acneei (4). Mai multe ingrediente din compoziția cremei contribuie la redobândirea pigmentației normale și la regenerarea pielii expusa zilnic agresiunilor externe.

MIERE MANUKA ȘI LAVANDĂ CREMĂ DE NOAPTE PENTRU FAȚĂ – Mod de utilizare:

  • Aplicați seara, înainte de culcare.

Ingredientele acestui produs cosmetic au următoarele efecte fiziologice:

  • Susțin hidratarea și procesele trofice normale la nivelul tenului
  • Contribuie la păstrarea elasticității și al aspectului tânăr al pielii
  • Contribuie la protecția pielii față de factorii microbiologic

Ingrediente:

  • Extract de Lavandă, Merișor, ulei de Migdale dulci, ceară de albine 100% naturală, miere de Manuka, Laptișor de matcă, uleiuri esențiale de Lavandă, Salvie-dulce, Portcală-dulce, Ylang-Ylang.

Prezentare:

  • Recipient de plastic de 50 ml, ambalat în cutie de carton.

Condiții de depozitare:

  • A se păstra în loc uscat și răcoros, ferit de acțiunea directă a razelor solare și de îngheț, la temperaturi cuprinse între 4°C și 25°C.

Precauții:

  • Contraindicat persoanelor cu hipersensibilitate la una din componentele produsului. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se utiliza de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj. A se păstra bine închis, ferit de căldură. Testat dermatologic.

Produs similar: MIERE MANUKA ȘI ARGAN CREMĂ DE ZI PENTRU FAȚĂ 50ML

Informatii producator: Apicol Science