N-Vir 10 MAX Respirator 50ml

1,00 lei

N-Vir 10 MAX Respirator. Contribuie la apărarea naturală a organismului, susține sistemul imunitar (Eucalipt, Salvie). Susține apărarea organismului în prezența microorganismelor neprietenoase (Eucalipt, Mentă, Pin, Salvia).

Plata cu cardul online securizata
SKU: 6426316647861 Categorie:

Descriere

N-Vir 10 MAX Respirator. Contribuie la apărarea naturală a organismului, susține sistemul imunitar (Eucalipt, Salvie). Susține apărarea organismului în prezența microorganismelor neprietenoase (Eucalipt, Mentă, Pin, Salvia).

Susține funcția normală a sistemului respirator (Eucalipt, Pin). Calmant pentru cavitatea bucală și gât, în caz de iritație a gâtului și faringelui, efect calmant și plăcut asupra gâtului, faringelui și corzilor vocale (Eucalipt, Pin, Salvie, Anason).

Salvie: conține antioxidanți naturali care ajută la protejarea celulelor și țesuturilor de deteriorările oxidative și contribuie la capacitatea antioxidantă totală a organismului;

Anason: susține expectorația.

Măghiran: contribuie la o relaxare optimă.

N-Vir 10 MAX Respirator – Mod de utilizare intern:

  • Se iau câte 3-4 picături, de 2 ori pe zi. Fiecare doză se dizolvă în prealabil într-o linguriță de miere sau într-un sfert de linguriță de ulei alimentar.

Ingrediente:

  • Uleiuri esențiale de: Eucalipt (Eucalyptus globulus): 2,15ml; Mentă (Mentha piperita): 2ml; Pin (Pinus sylvestris): 1,95ml; Salvie (Salvia officinalis): 1,85ml; Lămâie (Citrus limon): 0,8ml; Anason (Pimpinella anisum): 0,7ml; Măghiran (Majorana hortensia): 0,2ml; Ravintsara (Cinnamomum camphora): 0,2ml; Cimbru (Thymus satureioides): 0,1ml; Cuișoare (Eugenia caryophyllus): 0,05ml.

Prezentare:

  • Recipient de sticlă, 10ml, ambalat în cutie de carton.
Precauții și contraindicații:
  • A nu se utiliza nediluat. Se utilizează doar diluat în miere sau ulei alimentar, nu și în apă.
Atenționări:
  • A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se consuma de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj. A se păstra bine închis, ferit de umiditate și căldură. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
Mod de prezentare:
  • Flacon a 50 mililitri

Produs similar: N-vir 10 forte

Informatii producator: Life-bio