PANCREATIC 200ml

38,00 lei

Pancreatic: Pancreasul este poate cel mai ignorat organ din corpul nostru, deși fără el nu am putea trăi nici măcar o săptămână. Este considerat o anexă a tubului digestiv, deși funcțiile sale afectează întreg organismul.

Plata cu cardul online securizata

Descriere

PANCREATIC
Pancreatic: Pancreasul este poate cel mai ignorat organ din corpul nostru, deși fără el nu am putea trăi nici măcar o săptămână. Este considerat o anexă a tubului digestiv, deși funcțiile sale afectează întreg organismul. Cântărește doar 80 de grame, secretă atât hormoni, cât și enzime esențiale digestiei.

Atunci când pancreasul nu funcționează normal, nivelul zahărului din sânge scapă de sub control, la fel ca și greutatea corporală, proporția de grăsime din țesuturi sau digestia. Așa cum spuneam, pancreasul este adesea ignorat și “otrăvit”, mai lent sau mai rapid, cu alcool, alimente grase (1) sau prăjite (care cresc rezistența la insulină), aditivi alimentari sintetici.

Simpla ingerare de dulciuri și de alte alimente ce conțin mult zahăr, la fel ca și stresul ori traumele emoționale intense pot conduce la distrugeri rapide și ample la nivelul pancreasului. Astfel pot apărea diabetul (2) de tip 1 și diabetul (3) de tip 2, pancreatita (4) sau chiar bolile tumorale ale pancreasului (5), motiv pentru care există tot mai multe cercetări despre metodele naturale de protejare ale acestui organ. Au fost descoperite substanțe vegetale sau apicole care intervin – conform studiilor preliminarii – în procesele de replicare și migrare a celulelor maligne de la nivel pancreasului (6).

PANCREATIC – Mod de utilizare:

  • Câte 1-2 lingurițe de 2 ori pe zi. După deschidere, a se păstra la frigider și a se consuma în maximum 30 zile.

Acțiuni fiziologice:

  • ajută la protejarea celulelor și a țesuturilor de stresul oxidativ;
  • susține sănătatea digestivă;
  • contribuie la apărarea naturală a corpului;
  • facilitează funcțiile de eliminare ale organismului.

Ingrediente:

  • Miere polifloră, Lăptișor de matcă, extracte din: Mușetel, Urzică, Șofran-de-India/Turmeric, Brusture, Coada-calului, Armurariu, cu 80% silimarină, uleiuri esențiale: Salvie-dulce Mentă-dulce, Salvie, Rozmarin.

Prezentare:

  • Recipient de sticlă de 200 ml.

Precauții și contraindicații:

  • Alergie la produsele apicole.

Produs similar: DVR STEM ULTRA 60CPS

Informatii producator: Apicol Science