Păstură în Miere 200ml

54,00 lei

Păstură în Miere. Medicina actuală caută soluții la așa-numita patologie a stresului. Atunci când ne gândim la stres, cel mai adesea avem în minte tensiunea emoțională, oboseala minții și psihicului produsă de mediul de lucru și de viață.

Plata cu cardul online securizata

Descriere

Păstură în Miere. Medicina actuală caută soluții la așa-numita patologie a stresului. Atunci când ne gândim la stres, cel mai adesea avem în minte tensiunea emoțională, oboseala minții și psihicului produsă de mediul de lucru și de viață. Totuși, deși este cea mai des conștientizată formă de stres, nu este singura: există stres termic, chimic, electromagnetic, acustic, microbiologic etc. care afectează organismul. Extrem de complexei probleme a stresului, cercetătorii tind să-i opună, poate, cel mai complex produs natural: păstura.

Supranumită, pâinea albinei, este obținută din polen, adică din grăunciorii fertilizanți de pe flori, care în sine sunt o colecție de substanțe active. Dar aceasta nu este totul: polenul este supus de către albine unor transformări biochimice succesive. Este uimitor: albinele sunt capabile să fermenteze controlat în patru etape granulele de polen. Aceste reacții chimice naturale conduc la formarea de aminoacizi esențiali, enzime, vitamine, oligoelemente cu bio-disponibilitate ridicată. Adică a păsturii.

De asemenea, aceasta este o sursă de bacterii așa-numite prietenoase, care îmbunătățesc digestia și conlucrează cu imunitatea. Studiile oamenilor de știință s-au concentrat pe efectele acestui produs în cazul stresului toxic al unor substanțe chimice ingerate accidental sau voit (cum ar fi alcoolul etilic). De asemenea, au vrut să afle dacă uimitoarei “uzine biochimice” din stup nu-i corespund proprietăți valoroase în lupta cu pericolele microbiologice (1) și mutagene (2) ce pot afecta organismul uman.

Păstură în Miere – Mod de utilizare :

 • Câte 1-2 lingurițe de 2 ori pe zi. După deschidere, a se păstra la frigider și se va consuma în maximum 30 zile.

Acest produs al stupului conține substanțe bio-active de diversitate excepțională. Cele mai importante, dintre cele cunoscut în momentul de față, sunt considerate:

 • Aminoacizii: acid aspartic și glutamic, prolină, arginină, valină, histidină, leucină și iso-leucină, triptofan etc.
 • Mineralele și oligoelementele (cu 17% mai multe, cantitativ, decât în polen): Ca, Mg, P, Fe, Na, K, Al, Mn, S, Cu
 • Alți nutrienți: flavonoide (apigenină, kempferol), vitamine (Vitamina E, C și pro-vitamina A), coenzima Q 10

Ingrediente păstură în miere:

 • Miere polifloră (bio): 75%; Păstură: 20%; extract apos 10:1 din flori de Mușețel (Matricaria chamomilla): 5%
Prezentare:
 • Recipient de sticlă de 200 ml.
 • Valoare nutriționale la 225/grame: valoare energetică calorii: 745; glucide totale: 179; lipide totale: 1,15; proteine: 4,4.
Atenționări:
 • A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.
 • A se consuma de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj.
 • A se păstra bine închis, ferit de umiditate și căldură.
 • Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos.
 • A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
Precauții și contraindicații:
 • Alergie la produsele apicole și intoleranță la fructoză.

Produs similar: IMUNOFORTE 200ML

Informatii producator: Apicol Science