Polen uscat de Salcâm 200ml

33,00 lei

Polen uscat de Salcâm. Polenul de salcâm se recomandă în special primăvara și vara, când sistemul nervos este solicitat de insolația puternică, de variația de temperatură, dar și în perioadele de stres.

Plata cu cardul online securizata

Descriere

Polen uscat de Salcâm. Polenul de salcâm se recomandă în special primăvara și vara, când sistemul nervos este solicitat de insolația puternică, de variația de temperatură, dar și în perioadele de stres.

Produsele apicole obținute din salcâm au câteva particularități nemaiîntâlnite. De pildă, mierea de salcâm, care practic nu conține polen, este mereu lichidă la temperaturile obișnuite. Mai mult, mierea de salcâm are acțiune enzimatică asupra diferitelor tipuri de polen, motiv pentru care este folosită pentru înglobarea acestui produs apicol.

Polenul de salcâm, intens pigmentat când este proaspăt, capătă la exterior o culoare pală înșelătoare, în interior rămânând de un portocaliu viu.

Grăsimile nesaturate și flavonoidele din acest polen au fost studiate pentru acțiunea lor asupra organismului supra-alimentat de grăsimi. Or, alimentația bogată în lipide (1), care afectează funcția hepatică, este specifică lunilor reci ale anului, afectând nivelul de colesterol și trigliceride serice. Apoi, polenul are o acțiune la nivelul inimii, demonstrată prin studii de medicină experimentală și clinice (2).

Polen uscat de Salcâm – Mod de utilizare:

  • Copii: 1 linguriță /zi (5g);
  • Adulți: 1–3 lingurițe /zi (15g).
  • Pentru eficiență maximă, se recomandă cure de 4-12 săptămâni, ținute de 2-3 ori pe an. Anotimpurile considerate cele mai bune pentru cura cu polen sunt primăvara și toamna

Ingrediente:

  • Polen uscat de salcâm 100%.
  • Polenul conține: glucide (zaharoză, fructoză, maltoză și poliholozide), aminoacizi, acizi nucleici, proteine vegetale, lipide, vitamine din comple-xul B (B2, B6, B9, B1, B12), vitamine A, C, E, K, minerale (calciu, cupru, fier, potasiu, seleniu, mangan, zinc, fosfor), enzime, flavonoide și fitosteroli..

Prezentare:

  • Recipient de sticlă de 200 ml, cu 120 g produs.
  • Valoare calorică/120 grame: 377 calorii, 28,9g proteine.

Atenționări:

  • A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se consuma de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj. A se păstra bine închis, ferit de umiditate și căldură.
  • Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

Precauții și contraindicații:

  • Alergie la polen. Alergie la miere.

Produs similar: POLEN USCAT MEDITERANEAN 120G

Informatii producator: Apicol Science