Polen uscat de Salcie 200ml

33,00 lei

Polen uscat de Salcie. Polenul de salcie se recomandă în special în perioadele de răcire bruscă a vremii, când sistemul osteo-articular este solicitat de variațiile de temperatură și umiditate, dar și în perioadele de efort fizic intens.

Plata cu cardul online securizata

Descriere

Polen uscat de Salcie. Polenul de salcie se recomandă în special în perioadele de răcire bruscă a vremii, când sistemul osteo-articular este solicitat de variațiile de temperatură și umiditate, dar și în perioadele de efort fizic intens.

În Europa, există peste douăzeci de specii de sălcii, care polenizează chiar la începutul sezonului de vegetație. Mirosul dulce al sălciilor atrage albinele care recoltează polenul. Acesta este folosit apoi ca energizant de către albinele tinere, care trebuie să susțină colonia în momentul dificil al sfârșitului iernii și al începutului de primăvară.

Datorită conținutului semnificativ de material vegetal recoltat de la sălcii, specii producătoare de salicilați (substanțe asemănătoare aspirinei), acest polen a fost studiat ca efect asupra inflamațiilor. De exemplu, a fost cercetată acțiunea sa în cazul proceselor inflamatorii și degenerative, manifestate la nivelul țesuturilor elastice (1). Apoi, fiind bogat în grăsimi nesaturate, a fost studiat efectul său asupra metabolismului grăsimilor în organism. Mai mult, a fost testată acțiunea sa asupra nivelului de grăsimi depozitate la nivelul ficatului (2), fenomen numit în limbaj popular: ficat gras.

Polen uscat de Salcie – Mod de utilizare:

 • Copii: 1 linguriță /zi (5g);
 • Adulți: 1–3 lingurițe /zi (15g).
 • Pentru eficiență maximă, se recomandă cure de 4-12 săptămâni, ținute de 2-3 ori pe an. Anotimpurile considerate cele mai bune pentru cura cu polen sunt primăvara și toamna.

Ingrediente Polen uscat de Salcie:

 • Polen uscat de salcie 100%.
 • Polenul conține: glucide (zaharoză, fructoză, maltoză și poliholozide), aminoacizi, acizi nucleici, proteine vegetale, lipide, vitamine din comple-xul B (B2, B6, B9, B1, B12), vitamine A, C, E, K, minerale (calciu, cupru, fier, potasiu, seleniu, mangan, zinc, fosfor), enzime, flavonoide și fitosteroli.

Prezentare:

 • Recipient de sticlă de 200 ml, cu 120 g produs.
 • Valoare calorică/120grame: 377 calorii, 28,9g proteine.
 • Atenționări:
  A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se consuma de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj. A se păstra bine închis, ferit de umiditate și căldură.
 • Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

Precauții și contraindicații:

 • Alergie la polen. Alergie la miere.

Produs similar: POLEN USCAT MEDITERANEAN 120G

Informatii producator: Apicol Science