Polen uscat Poliflor 200ml

32,00 lei

Polen uscat Poliflor. Polenul uscat are una dintre cele mai mari complexități biochimice, datorită faptului că înglobează flavonoidele, aminoacizii, lipidele nesaturate și acizii nucleici mai multor specii vegetale.

Plata cu cardul online securizata

Descriere

Polen uscat poliflor
Polenul uscat poliflor poate fi consumat tot timpul anului, fără restricții.

Polenul uscat are una dintre cele mai mari complexități biochimice, datorită faptului că înglobează flavonoidele, aminoacizii, lipidele nesaturate și acizii nucleici mai multor specii vegetale. Într-o anumită măsură, polenul poliflor din țara noastră reproduce, în complexitatea sa, flora fânețelor și pădurilor din care a fost recoltat.

Polenul uscat este considerat de la începuturile cercetării medicale un extraordinar energizant, pe plan fizic și nu numai. Studiile actuale demonstrează că procesele fiziologice ale organismului sunt influențate pozitiv de administrarea sa orală. Astfel, el capătă o recunoaștere tot mai largă ca susținător de efort în boli cronice, în convalescență, dar și în medicina sportivă (1). Apoi, este tot mai bine documentată funcția sa protectivă, la nivel renal și hepatic, în primul rând, inclusiv în fața substanțelor chimice agresive (2).

O altă categorie de studii care i-au fost consacrate sunt cele referitoare la efectul său în cazul afectărilor cronice ale organismului, produse de vârstă. De pildă, a fost investigat efectul său asupra activității hormonale și a funcționalității tractului urinar inferior (3) al bărbaților de vârsta a doua și a treia.

Polen uscat Poliflor – Mod de utilizare:

 • Copii: 1 linguriță /zi (5g);
 • Adulți: 1–3 lingurițe /zi (15g).
 • Pentru eficiență maximă, se recomandă cure de 4-12 săptămâni, ținute de 2-3 ori pe an. Anotimpurile considerate cele mai bune pentru cura cu polen sunt primăvara și toamna.
 • Polenul uscat poliflor poate fi consumat tot timpul anului, fără restricții.

Ingrediente:

 • Polen uscat poliflor.
 • Polenul conține: glucide (zaharoză, fructoză, maltoză și poliholozide), aminoacizi, acizi nucleici, proteine vegetale, lipide, vitamine din comple-xul B (B2, B6, B9, B1, B12), vitamine A, C, E, K, minerale (calciu, cupru, fier, potasiu, seleniu, mangan, zinc, fosfor), enzime, flavonoide și fitosteroli.

Prezentare:

 • Recipient de sticlă de 200 ml, cu 120 g produs.
 • Valoare calorică/120 grame: 377 calorii, 28,9g proteine.

Atenționări:

 • A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se consuma de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj. A se păstra bine închis, ferit de umiditate și căldură.
 • Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

Precauții și contraindicații:

 • Alergie la polen. Alergie la miere.

Produs similar: POLEN USCAT DE SALCIE 200ML

Informatii producator: Apicol Science