Propolis cu Coada Șoricelului extract glicerohidric 30ml

19,00 lei

Propolis cu Coada Șoricelului extract glicerohidric. Stimularea proceselor normale de cicatrizare și regenerare în organism constituie un capitol important în medicină. Și aceasta fie că ne referim la regenerarea pielii supusă unor traumatisme, a epiteliilor căilor respiratorii afectate de infecții sau ale tubului digestiv, afectat de agresiunea propriilor secreții sau de factori nocivi externi.

Plata cu cardul online securizata
SKU: 6425952000177 Categorie: Etichete: ,

Descriere

Propolis cu Coada Șoricelului extract glicerohidric
Stimularea proceselor normale de cicatrizare și regenerare în organism constituie un capitol important în medicină. Și aceasta fie că ne referim la regenerarea pielii supusă unor traumatisme, a epiteliilor căilor respiratorii afectate de infecții sau ale tubului digestiv, afectat de agresiunea propriilor secreții sau de factori nocivi externi.

Atât propolisul cât și diversele specii de coada șoricelului au fost testate sub aspectul acțiunii lor de cicatrizare (hemostatică) (1), de stimulare a refacerii pielii (2) sau a mucoaselor. Au fost studiate situații cu grade de complexitate și dificultate diferite, pornind de la infecții ale căilor respiratorii (3) și mergând până la ulcere varicoase (4) sau leziuni produse de iradiere (5). A fost luat în calcul inclusiv potențialul analgezic (de reducere a senzației de durere) (6) a acestor ingrediente naturale. Nu în ultimul rând, a fost cercetată capacitatea substanțelor active din aceste ingrediente de a inhiba și distruge patogeni de natură virală (7) sau bacteriană (8).

Acțiuni fiziologice propolis cu coada șoricelului:
Susține organismul în lupta cu infecțiile cu bacterii, ciuperci și virusuri.
Contribuie la diminuarea riscului de infecție la nivelul tractului respirator și digestiv.

Propolis cu Coada Șoricelului extract glicerohidric – Mod de utilizare:

  • Produsul se utilizează amestecat cu miere sau pe o bucată de pâine, cu 30 minute înaintea mesei. Copii 7-14 ani: câte 10-30 picături, de 3 ori pe zi; adulți: câte 1 linguriță, de 3 ori pe zi.
  • A se agita înainte de utilizare.

Ingrediente:

  • Extract din Propolis purificat 30mg/g în extract glicerohidric 1:20 (60% glicerină vegetală) din Coada-șoricelului (Achillea millefolium).

Prezentare:

  • Recipient de sticlă de 30ml.

Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos.

*Produsul este concentrat în principii active, iar pentru o mai bună picurare, se lovește baza sticlei.

Atenționări:

  • A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.
  • A se consuma de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj.
  • A se păstra bine închis, ferit de umiditate și căldură.
  • A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

Precauții și contraindicații:

  • Alergie la produsele apicole.

Produs similar: PROPOLIS HIDRIC IZOTONIZAT

Informatii producator: Apicol Science