Propolis Hidric 30ml

16,00 lei

Propolis Hidric. Prin excelență propolisul este considerat o substanță hidrofobă. Ce înseamnă aceasta? Faptul că nu permite trecerea apei, fiind impermeabil și hidroizolator.

Plata cu cardul online securizata

Descriere

Propolis Hidric. Prin excelență propolisul este considerat o substanță hidrofobă. Ce înseamnă aceasta? Faptul că nu permite trecerea apei, fiind impermeabil și hidroizolator. De aceea, multă vreme nu a fost luată în considerare folosirea extractelor de propolis în apă, numite și hidrice, pentru sănătate. Aceasta, până când oamenii de știință au observat că, atunci când este suficient fragmentat și rămâne foarte multă vreme în contact cu apa, propolisul cedează o parte semnificativă de principii active. Și așa s-a ajuns la forma de administrare numită: PROPOLIS HIDRIC, adică extracție de propolis în apă demineralizată.

Se pune, totuși, întrebarea: Au vreun efect principiile active din propolis extrase în apă? Ei bine, testele făcute în diferite colțuri ale lumii dau răspunsuri încurajatoare la această întrebare. De exemplu, un studiu din Turcia arată o acțiune interesantă a propolisului contra organismelor bacteriene, inclusiv asupra celor periculoase (1). Apoi, chiar în interacțiune cu soluții organice apoase, propolisul confirmă proprietățile de inhibare a dezvoltării și de distrugere a fungilor (2).

Interesantă a fost descoperirea interacțiunii dintre substanțele hidrosolubile din propolis și sistemul imunitar. Propolisul hidric s-a dovedit activ în raport cu sistemul natural de apărare al organismului, în sensul reglării (3) acțiunii acesteia. Mai mult, propolisul în apă a prezentat o acțiune de combaterea a potențialelor infecții cu bacterii gram negative (4).

Marele avantaj al propolisului în apă este faptul că este foarte blând în interacțiune cu organismul, ceea ce deschide perspective în utilizarea contra proceselor inflamatorii din organism (4). Apoi, în îngrijirea complementară oncologică (5), propolisul hidric este recomandat pentru faptul că poate fi tolerat și de pacienții anorexici, cu inflamații buco-faringiene, cu probleme grave ale tractului digestiv. Inclusiv în cazul pacienților oncologici chemo-tratați (6) este posibilă folosirea acestui tip de extract de propolis, foarte bine tolerat la administrare orală.

Propolis Hidric – Mod de utilizare:

  • Produsul se utilizează amestecat cu miere sau pe o bucată de pâine, cu 30 minute înaintea mesei. Copii 7-14 ani: câte 10-30 picături, de 3 ori pe zi; adulți: câte 1 linguriță, de 3 ori pe zi.
  • A se agita înainte de utilizare.

Ingrediente propolis hidric:

  • Extract hidric 30mg/g hidro-glicerinat din Propolis purificat: 100%.
Prezentare:
  • Recipient de sticlă de 30ml.
Atenționări:
  • A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.
  • A se consuma de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj.
  • A se păstra bine închis, ferit de umiditate și căldură.
  • Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos.
  • A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
Precauții și contraindicații:
  • Alergie la produsele apicole.

Produs similar: PROPOLIS CU BRUSTURE EXTRACT GLICEROHIDRIC

Informatii producator: Apicol Science