Spray cu Propolis și Echinacea fără Alcool

33,00 lei

Propolisul și echinacea au două acțiuni comune: influența asupra sistemului imunitar și acțiunea de stimulare a cicatrizării și regenerării epiteliilor. Propolisul este considerat și un excelent mijloc de a ține sub control flora microbiană, fie că ne referim la viruși.

Plata cu cardul online securizata

Descriere

Spray cu Propolis și Echinacea fără Alcool
Propolisul și echinacea au două acțiuni comune: influența asupra sistemului imunitar și acțiunea de stimulare a cicatrizării și regenerării epiteliilor. Propolisul este considerat și un excelent mijloc de a ține sub control flora microbiană, fie că ne referim la viruși. (1), bacterii sau fungi (2).
Dacă propolisul (3) este studiat în domeniul prevenirii infecțiilor respiratorii, echinacea este diferită. Această plantă ar fi mai degrabă utilă odată ce o patologie infecțioasă s-a instalat, fiind un promotor al producției de anticorpi (4). Acest spray mai conține și miere, considerată utilă în cazul în care apare simptomatologii asociate unor afectări virale sau bacteriene ale tractului respirator (5).

Mod de utilizare Spray cu Propolis și Echinacea fără Alcool:
Se pulverizează, în cavitatea bucală, faringe, câte 3 pufuri, de cel puțin 3 ori pe zi. A nu se consuma lichide sau mâncare timp de 20-30 minute după aplicare (pentru a lăsa propolisul să acționeze).

Ingrediente:
Extract hidric de Propolis 98%: 97,7%; Miere polifloră românească (bio): 2%; Extract hidroalcoolic 6-8:1 (maltodextrină, dioxid de sililciu), cu 4% polifenoli din Echinacea (Echinacea purpurea): 0,2%; Ulei esențial de Brad-siberian (Abies sibirica): 0,1%.

Acțiuni fiziologice:
Echinacea: Contribuie la buna funcționare a sistemului de apărare al organismului;
Brad-siberian: Susține claritatea vocii și plămânii; susține apetitul; contribuie la apărarea organismului împotriva microorganismelor neprietenoase.

Precauții și contraindicații:
Alergie la produsele apicole, intoleranță la fructoză, boli autoimune, tratamente imunomodulatoare.

Produs notificat de Serviciul Național pentru Plante Medicinale, Aromatice și Produse ale Stupului,

Notificare nr. AA 14009/19.08.2020