Tensiune 200ml

45,00 lei

Tensiune. Hipertensiunea este o problemă de sănătate a cărei incidență a cres­cut ultimii ani, în loc să scadă. Se estimează că unul din trei europeni suferă de hipertensiune, care apare tot mai des la persoanele tinere.

Plata cu cardul online securizata

Descriere

Tensiune. Hipertensiunea este o problemă de sănătate a cărei incidență a cres­cut ultimii ani, în loc să scadă. Se estimează că unul din trei europeni suferă de hipertensiune, care apare tot mai des la persoanele tinere. Com­plicațiile hipertensiunii sunt grave, motiv pentru care este absolut necesar consultul și respectarea prescripțiilor medicului specialist.

În prezent, este cercetat intens potențialul plantelor medicinale în domeniul reglajului tensiu­nii arteriale (1), dar și al echilibrării emoționale (2). La rândul lor, pro­dusele apicole prezintă interes pentru prevenirea unor complicații ale hipertensiunii cum ar fi infarctul (3) sau accidentul vascular (4).

Tensiune – Mod de utilizare:

  • Câte 1-2 lingurițe, de 2 ori pe zi.

Acțiuni:

  • Susține funcționarea normală a aparatului cardiovascular
  • Susține activitatea inimii
  • Susține excitabilitatea fizică și senzorială normală

Ingrediente:

  • Miere polifloră (bio): 87,6%; Lăptișor de matcă crud: 5%; Cicoare (Cichorium intybus), rădăcină, extract cu 97% oligofructoză: 2%; extracte hidrice 1:10 din: Lavandă (Lavandula angustifolia), flori: 1,7%; Brusture (Arctium loppa): 1,7%; Talpa-gâștei (Leonurus cardiaca), părți aeriene: 1,6%; Talpa-gâștei (Leonurus cardiaca), părți aeriene, extract hidroalcoolic 4:1, uscat: 0,2%; Brad-siberian (Abies sibirica), ulei esențial: 0,1%; Lavandă (Lavandula angustifolia), ulei esențial: 0,05%; Lemongrass (Cymbopogon flexuosus), ulei esențial: 0,05%.
  • Valori nutriționale la 225/grame: valoare energetică calorii: 695; glucide totale: 170; lipide totale: 1; proteine: 1,64.

Prezentare:

  • Recipient de sticlă de 200 ml.

Atenționări:

  • A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se consuma de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj. A se păstra bine închis, ferit de umiditate și căldură.
  • Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

Precauții și contraindicații:

  • Alergie la produsele apicole și la oricare dintre componentele produsului, intoleranță la fructoză.

Produs similar: TELOM-R CARDIOVASCULAR 120CPS

Informatii producator: Apicol Science