Ulei de CĂTINĂ PUR 10ml

1,00 lei

Ulei de CĂTINĂ PUR  contribuie la apărarea naturală a organismului.

Plata cu cardul online securizata
SKU: 6426316647342 Categorie:

Descriere

Ulei de CĂTINĂ PUR. Aproximativ 2 la sută din uleiul gras din fructul de catina se găsește în coajă, o cantitate mai mică fiind găsită în semințe. Acest ulei, care este obținut prin presare la rece, are o compoziție chimică remarcabilă. Acesta include, printre altele, vitaminele A și E, pigmenți precum zeaxantina, compuși care au o influență hormonală (fitosteroli), grăsimi nesaturate, acizi grași Omega 3 și alte componente benefice. Uleiul de catina are un impact incredibil asupra fiziologiei umane, ca urmare a compoziției sale chimice. De fapt, un studiu al cercetărilor asupra acestei substanțe naturale este absolut remarcabil, deoarece catina este – fără exagerare – cercetată în legătură cu sute de boli umane.

Pe plan intern, majoritatea cercetărilor privesc catina în legătură cu bolile cardiovasculare, bolile hepatice și leziunile mucoasei stomacale, printre altele. Ea a primit un interes deosebit datorită asocierii sale cu bolile proliferative și cu sistemul imunologic, printre altele. De fapt, a fost investigată în ceea ce privește imunosupresia și imunoreglarea, precum și interacțiunea dintre uleiul de catina și mecanismul natural de apărare al organismului.

Uleiul pare a fi un lucrător miraculos atunci când este utilizat local. Dutzendes de cercetări au fost efectuate pentru a determina impactul acestui produs în contextul leziunilor legate de radiații termice sau electromagnetice. În plus, efectele interne și externe în ceea ce privește acneea, îmbătrânirea prematură a pielii și inflamațiile cutanate par a fi destul de semnificative.

Ulei de CĂTINĂ PUR – Mod de utilizare:

 • 10-20 de picături, pe stomacul gol, de 2 ori pe zi. Recomandat pentru copii și adulți.

Acțiuni fiziologice:

 • Contribuie la apărarea naturală a organismului;
 • Susține sistemul cardiac;
 • Susține metabolismul;
 • Contribuie la buna funcționare a mucoaselor (ochi, vagin și gură);
 • Menține sănătatea pielii;
 • Susține activitatea tractului intestinal.

Ingrediente:

 • Cătină (Hippophae rhamnoides) ulei obținut prin presare la rece din agricultură biologică din România: 100%.

Prezentare:

 • Recipient de sticla de 10ml, ambalat în cutie de carton.

Precauții și contraindicații:

 • Nu se cunosc.

Atenționări:

 • A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se consuma de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj. A se păstra bine închis, ferit de umiditate și căldură. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

Produs similar: ulei de argan

Informatii producator: Life-bio