Ulei esențial de Bergamotă de Calabria 5ml

1,00 lei

Ulei esențial de Bergamotă de Calabria, cunoscut și sub denumirea de ulei esențial integral de bergamotă, este considerat printre cele mai bune uleiuri în cosmetică, dar și în aromaterapie.

Plata cu cardul online securizata
SKU: 6426316647731 Categorie:

Descriere

Ulei esențial de Bergamotă de Calabria, cunoscut și sub denumirea de ulei esențial integral de bergamotă, este considerat printre cele mai bune uleiuri în cosmetică, dar și în aromaterapie. Bergamotul (Citrus bergonia) este un copac asemănător cu portocalul amar. Fructele sale seamănă cu niște portocale miniaturale. Numele “bergamot” provine de la cel al orășelului italian Bergamo, aflat în provincia Lombardia, unde fructele acestui copac, asemănător cu portocalul amar, erau cunoscute și consumate. Studiile recente arată că uleiul de bergamotă are potențial antidepresiv, conferind energie, bună-dispoziție, rezistență la stres.

Ulei esențial de Bergamotă de Calabria – Mod de utilizare:

  • Se iau câte 3-4 picături de 2 ori pe zi. Fiecare doză se dizolvă în prealabil într-o linguriță de miere sau într-un sfert de linguriță de ulei alimentar.

Ingrediente:

  • Bergamotă-de-Calabria (Citrus bergamia), ulei esențial: 100%.

Precauții și contraindicații:

  • A nu se depăși doza indicată și a nu se consuma nediluat. Se consumă doar diluat în miere sau ulei alimentar nu și în apă. A nu se utiliza de către persoanele alergice la plante din Fam. Rutaceae.

Atenționări:

  • A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se consuma de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj. A se păstra bine închis, ferit de umiditate și căldură. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

Mod de prezentare:

  • Flacon a 5 mililitri

Produs similar: Ulei esential de helichrysum

Informatii producator: Life-bio