Ulei esențial de Bergamotă

1,00 lei

Ulei esențial de Bergamotă.

Plata cu cardul online securizata
SKU: 6426316646949 Categorie:

Descriere

Ulei esențial de Bergamotă. Bergamotul (Citrus bergonia) este un fruct citric care este strâns înrudit cu portocala amară. Fructele sale au aspectul unor portocale mici.
În Italia, cuvântul “bergamotă” provine de la orașul Bergamo, situat în regiunea Lombardia, unde erau recunoscute și consumate fructele acestui copac, care este strâns înrudit cu portocala amară.

Ulei esențial de Bergamotă – Mod de utilizare:

  • Se iau câte 3-4 picături, de 2 ori pe zi. Fiecare doză se dizolvă în prealabil într-o linguriță de miere sau într-un sfert de linguriță de ulei alimentar.

Ingrediente:

  • Bergamotă-de-Italia (Citrus bergamia), ulei esențial 100%.

Prezentare:

  • Recipient de sticlă, 10ml, ambalat în cutie de carton.

Precauții și contraindicații:

  • Nu se va depăși doza indicată și nu se va administra nediluat. Se administrează doar diluat în miere sau ulei alimentar, nu și în apă. Nu se administrează persoanelor alergice la plante din Fam. Rutaceae.

Atenționări:

  • A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se consuma de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj. A se păstra bine închis, ferit de umiditate și căldură. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

Produs similar: Ulei esential de cimbru

Informatii producator: Life-bio