Ulei esențial de Brad siberian

1,00 lei

Ulei esențial de Brad siberian. Efectele sale terapeutice asupra sistemului respirator, a articulațiilor și a sistemului nervos se numără printre numeroasele beneficii ale uleiului esențial de brad siberian, care merg dincolo de parfumul său minunat.

Plata cu cardul online securizata
SKU: 6426316645775 Categorie:

Descriere

Ulei esențial de Brad siberian. După cum îi spune și numele, bradul siberian este originar din Siberia, dar a fost aclimatizat la clima noastră. Acest copac reprezintă esența pomului de Crăciun: are un frunziș foarte gros, de un verde strălucitor și o aromă minunată, ceea ce îl face să fie bradul de Crăciun perfect.
Efectele sale terapeutice asupra sistemului respirator, a articulațiilor și a sistemului nervos se numără printre numeroasele beneficii ale uleiului esențial de brad siberian, care merg dincolo de parfumul său minunat. Da, emoțiile noastre sunt foarte sensibile la impactul acestui ulei esențial, care, chiar și în cantități foarte mici (așa cum este absorbit prin respirație), are un efect foarte pozitiv asupra creierului. Într-un mod pozitiv, acest ulei esențial ne afectează emoțiile.

Ulei esențial de Brad siberian – Mod de utilizare:

  • Se iau câte 3-4 picături de 2 ori pe zi. Fiecare doză se dizolvă în prealabil într-o linguriță de miere sau într-un sfert de linguriță de ulei alimentar. Este prevăzut cu pulverizator, poate fi folosit pentru aromatizarea încăperilor.

Acțiuni fiziologice:

  • Contribuie la buna funcționare a aparatului respirator și a sistemului nervos;
  • Susține buna funcționare a sistemului osteo-articular.

Ingrediente:

  • Brad-siberian (Abies sibirica), ulei esențial 100%.

Prezentare: Recipient de 50ml.

Precauții și contraindicații:

  • Nu se va depăși doza indicată și nu se va administra nediluat. Se administrează doar diluat în miere sau ulei alimentar, nu și în apă. Nu se administrează persoanelor alergice la plante din Fam. Pinaceae.

Atenționări:

  • A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se consuma de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj. A se păstra bine închis, ferit de umiditate și căldură. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

Produs similar: Ulei esential de eucalipt

Informatii producator: Life-bio