Ulei esențial de Busuioc

1,00 lei

Ulei esențial de Busuioc. Un remediu excelent pentru problemele respiratorii, uleiul de busuioc are puternice proprietăți antibacteriene, îmbunătățește digestia și este un laxativ natural

Plata cu cardul online securizata
SKU: 6426316645744 Categorie:

Descriere

Ulei esențial de Busuioc. Un remediu excelent pentru problemele respiratorii, uleiul de busuioc are puternice proprietăți antibacteriene, îmbunătățește digestia și este un laxativ natural (este un stimulent respirator, bronhodilatator).

Datorită efectelor sale moderate și puternice, este adesea prima alegere pentru tratarea afecțiunilor respiratorii care au o componentă infecțioasă sau alergică. De asemenea, se asociază bine cu uleiul de mentă dulce sau de mentă pentru tratarea afecțiunilor respiratorii.

Ulei esențial de Busuioc – Mod de utilizare:

  • Se iau câte 1-2 picături, de 2-3 ori pe zi. Fiecare doză se dizolvă în prealabil într-o linguriță de miere sau într-un sfert de linguriță de ulei alimentar.

Acțiuni fiziologice:

  • Contribuie la buna funcționare a aparatului respirator și a sistemului digestiv
  • Susține funcționarea normală a sistemului nervos.

Ingrediente:

  • Busuioc (Ocimum basilicum), ulei esențial 100%.

Prezentare:

  • Recipient de sticlă, 10ml, ambalat în cutie de carton.

Precauții și contraindicații:

  • Nu se va depăși doza indicată și nu se va administra nediluat. Se administrează doar diluat în miere sau ulei alimentar, nu și în apă. A nu se administra de către persoane care au alergie la busuioc sau gastrită acută.

Atenționări:

  • A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se consuma de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj. A se păstra bine închis, ferit de umiditate și căldură. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

Produs similar: Ulei esential de eucalipt

Informatii producator: Life-bio