Ulei esențial de CHIPAROS

1,00 lei

Ulei esențial de CHIPAROS imbunătățește concentrarea și funcția mentală.

Plata cu cardul online securizata
SKU: 6426316647083 Categorie:

Descriere

Ulei esențial de CHIPAROS este extras din ramurile de chiparos, al cărui nume științific este Cupressus sempervirens. Uleiul este utilizat în producția de parfumuri și produse cosmetice. Parfumul acestui ulei este proaspăt și curat și are un impact tonic și revitalizant. Uleiul este adesea folosit în centrele spa și în saloanele de masaj pentru ameliorarea stresului și a tensiunii.

Datorită proprietăților sale de pătrundere în profunzime și a efectelor asupra metabolismului celular, uleiul de chiparos poate fi folosit pentru a combate celulita. Datorită prezenței monoterpenelor în compoziția uleiului, acesta este excelent pentru pielea grasă. Ca urmare a efectelor sale relaxante și energizante pe tărâm psiho-emoțional, acest ulei este utilizat pe scară largă în aromoterapie pentru tratarea stresului, a anxietății și a depresiei. Este deosebit de util în tratamentul depresiei.

Ulei esențial de CHIPAROS – Mod de utilziare:

  • Acest ulei esențial de chiparos se poate folosi pentru aromatizări, inhalații, în cosmetică sau alte proceduri specifice. Pentru uz intern și pentru orice aplicații terapeutice, consultați medicul specialist.

Ingrediente:

  • 100% ulei esențial de Chiparos (Cupressus sempervirens).

Prezentare:

  • Recipient din sticlă 10 ml, ambalat în cutie de carton.

Precauții și contraindicații:

  • Contraindicat persoanelor alergice la planta din care este extras produsul. Inhalațiile sunt contraindicate persoanelor care suferă de astm sau epilepsie, deoarece pot declanșa o criză.

Atenționări:

  • A se păstra închis ermetic, la loc uscat și întunecat, la temperatura camerei. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se folosi nediluat.

Depozitare – Transport:

  • În ambalajul original, închis etanș, neexpus la intemperii, radiaţii solare, sau alte surse de căldură, la temperaturi între 5-25 0C. Risc de depreciere prin îngheţ.

Produs similar: Ulei esential de eucalipt

Informatii producator: Life-bio