Ulei esențial de Cuișoare frunze 10ml

1,00 lei

Ulei esențial de Cuișoare frunze este compus în principal din eugenol, o substanță anestezică și antiseptică.

Plata cu cardul online securizata
SKU: 6426316647724 Categorie:

Descriere

Ulei esențial de Cuișoare frunze este compus în principal din eugenol, o substanță anestezică și antiseptică. Cuișoarele mai conțin tanini și flavonoide – antioxidanți anticancerigeni, care ajută și la fortificarea peretelui venelor. Uleiul se utilizează în cazul: viermi intestinali, dureri de dinți, balonare, gastriță, dispepsii, dureri reumatice, infecții ale nasului, urechii, gâtului și infecții genito-urinare, tromboza etc.

Ulei esențial de Cuișoare frunze – Mod de administrare:

  • Se iau câte 3-4 picături de 2 ori pe zi. Fiecare doză se dizolvă în prealabil într-o linguriță de miere sau într-un sfert de linguriță de ulei alimentar.

Ingrediente:

  • Cuișoare (Eugenia caryophyllus), ulei esențial: 100 %.

Precauții și contraindicații:

  • A nu se depăși doza indicată și a nu se consuma nediluat. Se consumă doar diluat în miere sau ulei alimentar nu și în apă. A nu se utiliza de către persoanele alergice la cuișoare.

Atenționări:

  • A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se consuma de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj. A se păstra bine închis, ferit de umiditate și căldură. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

Mod de prezentare:

  • Flacon a 10 mililitri

Produs similar: Ulei esential de lavanda frunza lata

Informatii producator: Life-bio