Ulei esențial de Geranium 10ml

1,00 lei

Ulei esențial de Geranium este un ulei foarte subțire, cu un parfum delicat

Plata cu cardul online securizata
SKU: 6426316647199 Categorie:

Descriere

Ulei esențial de Geranium este un ulei foarte subțire, cu un parfum delicat. În comparație cu culoarea vie a frunzelor din care a fost obținut, culoarea sa este mai discretă: verde-gălbuie. Când frunzele de geranium sunt zdrobite, parfumul lor distinctiv se transmite în întregime uleiului, care păstrează fundamentul fructat al aromei, care este echilibrat de nuanțe amare și dulci.

Ulei esențial de Geranium – Mod de utilizare:

  • Se iau câte 3-4 picături de 2 ori pe zi. Fiecare doză se dizolvă în prealabil într-o linguriță de miere sau într-un sfert de linguriță de ulei alimentar.

Ingrediente:

  • Geranium (Pelargonium graveolens) ulei esențial: 100%.

Prezentare:

  • Recipient de sticlă, 5ml, ambalat în cutie de carton.

Precauții și contraindicații:

  • Nu se va depăși doza indicată și nu se va administra nediluat. Se administrează doar diluat în miere sau ulei alimentar, nu și în apă. A se administra cu prudență femeilor însărcinate sau care alăptează precum și persoanelor epileptice.

Atenționări:

  • A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se consuma de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj. A se păstra bine închis, ferit de umiditate și căldură. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

Produs similar: Ulei esential de pin

Informatii producator: Life-bio